Personel Alımı

Kızılay KPSS şartı olmadan en az lise mezunu personel alacak! Ankara ve İstanbul için başvurular başladı

En az lise mezunu personel alımı yapan devlet kurumları arasına Kızılay da girdi. Kızılay, son personel alımı ilanında KPSS şartı olmaksızın, en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay kadrolarında açık bulunan kontenjanları kapatmaya yönelik başlatılan personel alımı sürecinde başvuruların 31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Türkiye genelinde pek çok farklı ilde en az lise mezunu personel alımı yapacak olan Kızılay, hangi mesleklerde personel aradığını duyurdu.

Kızılay Hangi Mesleklerde Personel Alacak?

KPSS şartı olmadan, Kızılay bünyesinde sözleşmeli ve daimi olarak çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Kızılay Ankara ilinde yönlendirme ve dış erişim asistanı, fason takip ve kalite kontrol uzmanı, kumaş ve aksesuar uzmanı ile kalite ve güvence uzmanı gibi mesleklerde personel alacak. Adayların en geç 31 Temmuz 2022 tarihine kadar Kızılay’ın online başvuru sistemi üzerinden bu kadrolarda açılan iş ilanlarına başvuruda bulunması gerekiyor.

Kızılay İstanbul’da Çok Sayıda Personel Alacak

Kızılay’ın iş ilanlarına bakıldığında İstanbul’da ikamet etme şartıyla çok sayıda personel alımı yapacağı görülüyor. Farklı branşlarda Kızılay bünyesinde istihdam edilecek personel için mesleki bilgiler şu şekilde sıralandı: İstanbul Anadolu yakasında, inivasyon yöneticisi alımı yapılırken, insan kaynakları uzman için İstanbul Maltepe bölgesi dikkate alınıyor. Ayrıca Kızılay bünyesinde daimi ve sözleşmeli hemşire alımı da İstanbul iş ilanları arasında yerini aldı.

Bu ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adayların, en geç 31 Temmuz 2022 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. Kızılay’ın farklı mesleklerde ve farklı şehirlerde açtığı iş ilanlarına internet üzerinden kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Kızılay tüm sözleşmeli ve daimi personel alımı ilanlarında Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadığını duyurdu.

İlgili Makaleler