Ekonomi

Yapı Kredi’den Huawei Online Mağaza’da Kullanılabilecek 1.250 TL’lik Kupon Kampanyası!

Ekonomik zorlukların giderek arttığı son dönemlerde, vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılarken sunulan kampanya ve fırsatları araştırmaya devam ediyor. Özellikle döviz kurlarında görülen artışlar nedeniyle teknolojik ürün alanında yükselen fiyatlar cep yakarken, bu alanda gelen kampanyalar dikkatleri çekiyor. Bu kapsamda bir kampanya fırsatı da Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, Huawei Online Mağaza’da geçerli olmak üzere 1.250 TL kupon fırsatını sundu. Söz konusu kupon ile Huawei Online Mağaza’da alışveriş yapmak mümkün. İşte detaylar…

Kupon Hangi Harcamada Kullanılabilecek?

Yapı Kredi, Huawei Online Mağaza’da geçerli 1.250 TL’lik kupon fırsatını duyurdu. 15 Ağustos 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapanlar, Huawei’nin resmi online mağazasında geçerli Sound Joy ve Mouse hediyeli Huawei MateBook 14 özelinde kullanılabilecek olan 1.250 TL’lik kuponun sahibi olabilecek. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin ve kampanya haricinde bankacılık işlemlerini de kolayca halletmek isteyenlerin, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirmesi ve bu uygulama üzerinden kampanya adımlarını izlemesi gerekiyor.

Yapı Kredi 1.250 TL’lik Kupon Kampanyasında Detaylar

27 Mayıs – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden, “shop.huawei.com.tr” adresinde geçerli HUAWEI MateBook 14 özelinde geçerli, Sound Joy ve Mouse hediyeli satın alma işlemlerinde 1.250 TL’lik kupon hediye ediliyor. Sadece bu ürün için geçerli olan kampanyada ödemelerin de mobil uygulamada kayıtlı Yapı Kredi kredi kartı ile yapılması gerekiyor. Bu ödeme sonrası alınan kampanya kodu, ilgili web sitesinde “Kupon Kodu” alanına giriliyor ve alışveriş tamamlanıyor. Bireysel müşterilerin yararlanabildiği bu kampanya, diğer Huawei kampanyaları ile birleştirilemiyor. Ayrıca bir işlemde yalnızca 1 kupon kullanılabiliyor ve kuponlar nakde çevrilemiyor. Müşteriler indirim kodlarını 15 Ağustos 2022 tarihine kadar kullanabiliyor.

İlgili Makaleler