Ekonomi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut müjdeyi verdi: Ağustosta 100 bin konut geliyor

Türkiye’de bugüne kadar milyonlarca kişiyi ev sahibi yapan TOKİ’den müjdeli haber geldi. Özellikle son dönemde konut fiyatlarının hızla artmasından sonra ev sahibi olmak daha da zorlaştı. Bu süreçte vatandaşlar TOKİ projelerini yakından takip ederken TOKİ Başkanı Ömer Bulut müjdeli haberi paylaştı. TOKİ, ağustos ayında Türkiye’nin dört bir yanında 100 bin konut projesi inşası için tüm hazırlıklara başladı.

Kira ödeme derdine son verip kendi evinde oturma rahatlığını yaşamak isteyenler için TOKİ konut projeleri büyük ilgi görüyor. Vatandaşların son dönemde ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiren TOKİ’nin yeni projelerini gözleyenlere müjdeli haber geldi. TOKİ’den uygun fiyatlarla konut satın almak isteyenler için son duyuru TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından yapıldı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan Açıklama

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, milyonlarca vatandaşı sevindiren duyuruyu yaptı. Üzerinde çalıştıkları sosyal projelerle ilgili son gelişmeleri açıklayan Bulut, ağustos ayında 100 bin toplu konut projesi için düğmeye bastıklarını ifade etti. Yeni projeler sayesinde isteyen herkesi ev sahibi yapacaklarını kaydeden Başkan Bulut, “Ağustos ayında da yeni bir sosyal konut projesine adım atmaya hazırlanıyoruz. Bu noktada şimdilik konut sayısını 100 bin olarak hesapladık. İller ve mahalleler genelinde talepleri ve gereklilikleri toplayarak proje yerlerini seçtik. İnşallah Ağustos ayı içerisinde yaklaşık 100 bin adet konutu ailelerimizle buluşturmuş olacağız.” açıklamasında bulundu.

TOKİ İş Sahibi Yapıyor

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, aktif projeler arasında 775 şantiyede 114 bin konut için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Bu şantiyelerde 70 bin kişinin istihdam edildiğini de hatırlatan Bulut, “Sadece konut satışlarıyla değil vatandaşlarımızın iş sahibi olabilmeleriyle de ilgileniyoruz.” diyerek vatandaşlara iş imkanı yarattıklarını vurguladı.

İlgili Makaleler