Personel Alımı

KPSS’siz 31 Zabıta Destek Personeli, Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Kamu İlanları olarak siz okuyucularımıza farklı kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanları ulaştırmaya devam ediyoruz. 

Kurumların kendilerine ait internet siteleri ya da farklı platformlar üzerinden yayımladıkları bu ilanlardan bir tanesi de Ağrı Doğubayazıt Belediyesi’nden geldi.

Belediye Başkanlığı yapmış olduğu bir açıklama ile çok çeşitli pozisyonlarda hem memur hemde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bu ilanda yer alan açık kadrolar, başvuru şartları ve başvuru sürecine ilişkin ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

31 PERSONEL ALIM İLANI

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanlığı tarafından ilan edilen açık kadrolar ve bu kadrolar için belirlenen özel şartlar şunlar:

Ziraat Mühendisi, Halkla İlişkiler veya Basın Çalışanı, Zabıta Destek Personeli, Temizlik Personeli, Erkek Temizlik Personeli, Taş Duvar Ustası, Vasıfsız Personel ve Engelli Personel kadrolarına alımlar yapılacak. 

Bu alımlar için adayların aşağıda yer alan tabloda da gösterilen öğrenim şartlarına haiz olmaları gerekiyor. İşte alım yapılacak meslekler için belirlenen öğrenim şartları

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda yer alan öğrenim şartını sağlayan adaylar başvurularını yapmadan önce Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanlığı’nın belirlediği koşullara da haiz olmak zorunladar. 

Bu koşullar Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan kamu personeli alımı genel şartlarından oluşmakta olup her kadro için geçerlidir. Bunun yanında adayların alım yapılacak pozisyonlar için belirlenen mesleki özellikleri de sağlamak zorundalar. 

Bu kapsamda talep edilen başvuru koşulları genel başlıkları ile şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

BAŞVURU SÜRECİ

İlan için başvuru yapmayı planlayan adaylar başvurularını 28 Haziran tarihine kadar yapabilecekler. Başvurular alımlar için yayımlanan başvuru kılavuzunda bildirilen evrakların belediyeye teslim edilmesi suretiyle tamamlanacak. 

İlana dair tüm detaylar ise şu şekilde;

İlan Metni


Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir