Gündem

Garanti BBVA’dan müşterilerine akaryakıt ve otogaz müjdesi: 70 TL’lik indirim tanımlanacak!

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte rekor seviyelere ulaşan akaryakıt fiyatları ile döviz kuruna bağlı olarak yükselen LPG fiyatları, Garanti BBVA’yı harekete geçirdi. Banka, Bonus kart müşterisi araç sahipleri için yeni bir akaryakıt ve otogaz kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

GARANTİ BBVA AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASI EKİM 2022

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan ve sene başından bu yana birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştiren Garanti BBVA, bu kez de artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarından şikayet eden araç sahibi Bonus kart müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, söz konusu kampanyasından tüm Bonus kart kullanıcıları için geçerli olduğunu belirterek ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA yeni akaryakıt ve otogaz kampanyası kapsamında 4 farklı günde 250 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz harcaması yapan müşterilere, 50 TL indirim hakkı tanımlayacağını bildirdi. Banka kampanyaya Bonus Flaş ile katılım sağlanması durumunda 10 TL, QR kod ile ödeme yapılması durumunda da 10 TL daha ek hediye vereceğini ifade etti.

GARANTİ BBVA AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Garanti BBVA yeni Bonus akaryakıt ve otogaz kampanyası kapsamında toplamda 70 TL’ye varan indirim hakkı elde etmek isteyen müşterilerin, harcamalarını Petrol Ofisi istasyonlarından yapmaları gerektiğini bildirdi.

GARANTİ BBVA AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASI BAŞVURUSU EKİM 2022

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan toplamda 70 TL indirim hakkı kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasından yararlanmak isteyen tüzel müşteriler, ilgili kampanyaya yalnızca SMS ile katılım sağlayabilirler. Banka, Bonus Card türlerine göre kampanyaya SMS ile katılım şekillerini şu şekilde sıraladı:

  • Garanti Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 3340’a göndermelilerdir.
  • Deniz Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 3280’e göndermelilerdir.
  • TEB Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 4616’ya göndermelilerdir.
  • Şeker Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 7353’e göndermelilerdir.
  • ING Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 2205’e göndermelilerdir.
  • Türkiye Finans Happy Card sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesini yazıp 2442’ye göndermelilerdir.
  • Alternatifbank Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 4055’e göndermelilerdir.
  • ICBC Turkey Bonus kart sahibi tüzel kişiler: POAS yazıp 05327524404’e göndermelilerdir.
  • Bonus Flexi, Flexi ve Bonus Genç Kart sahipleri: EVET yazıp boşluk bırakıp POAS yazıp bir boşluk daha bırakıp kartlarının son 6 hanesini yazarak 3340’a göndermelilerdir.

Bireysel statüde olan Bonus kart müşterileri Bonus Flaş uygulamasının açılan ekranında yer alan kampanyalar kısmından akaryakıt ve otogaz kampanyasına onay vererek de kampanyaya online olarak katılım sağlayabilmektelerdir.

İlgili Makaleler