Gündem

ING Bank hoş geldin faizini duyurdu: 90 günde yüzde 22 daha fazla kazanabilirsiniz!

Birikimlerini bankaların vadeli hesaplarında değerlendirmek isteyen tüketiciler için ING Bank’tan müjdeli haber geldi. Banka, yeni müşterilerine birikimleri karşılığında yüksek oranlı faiz getirisi sunacağını bildirdi.

ING BANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE HOŞ GELDİN FAİZİ SÜRPRİZİ!

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden olan ING Bank, ilk kez e- Turuncu Hesap müşterisi olacak olan tüketiciler için yeni bir duyuru yayınladı. Banka ilgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilere, birikimleri karşılığında yüzde 22’lik faiz hediyesi vereceğini bildirdi.

ING BANK HOŞ GELDİN FAİZİ İLE NE KADAR KAZANILABİLİR?

ING Bank ilk kez e- Turuncu Hesap müşterisi olanlar için sunmuş olduğu yüzde 22’lik faiz getirisi hediyesinden yararlanmak isteyenler için birikim tutarına göre kazanılacak olan bedelleri tek tek hesapladı. Banka, bazı örnek hesaplama tablolarını şu şekilde sıraladı:

  • 15 bin TL’lik birikim: 773,02 TL (90 günde)
  • 50 bin TL’lik birikim: 2.576,71 TL (90 günde)
  • 100 bin TL’lik birikim: 5.153,43 TL (90 günde)

ING BANK E- TURUNCU HESAP ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

ING Bank yeni Turuncu Hesap müşterilerine sunmuş olduğu yüzde 22’lik hoş geldin faizi ile bankacılık sektöründe resmen fark yarattı. Banka ilgili hesabın tek özelliğinin yüksek faiz getirisi olmadığını belirterek diğer özellikleri şu şekilde sıraladı:

  • Daha önce Turuncu Hesap sahibi olmayan yeni müşteriler, 90 gün boyunca geçerli olan hoş geldin faizinden yararlanabilirler. Hoş geldin faizi, piyasa koşullarına göre belirlenmekte olup, günlük hareketliliğe göre değişiklik gösterir. Bu hesapta yansıtılan faizler, günlüktür.
  • E- Turuncu Hesap kapsamında yararlanılan hoş geldin faizinin 90 günlük kullanım süresi sona erse dahi güncel koşullara göre yeni faiz oranları tanımlanır.
  • Hoş geldin faizinden yararlanmak için alt limit belirlenmemiştir. Dolayısı ile sahip olunan 100 TL dahi faiz getirisinden faydalanabilir.
  • E- Turuncu Hesap için yalnızca ATM, internet şubesi, ING Mobil ve telefon bankacılığı kanallarından başvuru kabul edilir. Şubeler, e- Turuncu Hesap başvurularını değerlendirmez.
  • Turuncu Ekstra müşterisi olarak aylık yapılan bin 250 TL’lik harcama karşılığında bir sonrakik ay için ücretsiz EFT/ havale işlemi tanımlanır.
  • ATM noktalarından para çekim ve yatırım işlemi yapılabilir.
  • Her gün saat 17:00’den önce yatırılmış olan tutarlar, o günün faizinden faydalanabilir.

İlgili Makaleler