Gündem

İstanbulkart kullanıcılarının dikkatine: Sabah kahveniz Starbucks’tan hediye!

İstanbul’da ikamet eden vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanabilmeleri amacı ile hizmette olan İstanbulkart, hizmet kapsamını genişletmeye devam ediyor. Yapılan son düzenlemeler ile birlikte yalnızca toplu taşıma araçlarında değil bazı alışveriş noktalarında da kullanıma açılan ulaşım kartı, bu kez de yeni bir kampanya ile gündeme geldi.

Son dönemlerin en çok tercih edilen kahve dükkanlarından olan Starbucks ile anlaşmaya varan İstanbulkart yönetimi, iş birliği kapsamında yeni bir kampanyanın geliştirilmiş olduğunu duyurarak detayları tüketiciler ile paylaştı.

İSTANBULKART KULLANICILARINA STARBUCKS’TAN KAHVE HEDİYESİ!

Hizmet kapsamı genişletilmiş olan İstanbulkart, yeni bir duyuru ile gündeme geldi. Starbucks ile anlaşmaya vardığını duyuran yönetim, Starbucks mobil uygulamasını ilk defa indiren ve uygulama üzerinden İstanbulkart’ına 50 TL’lik bakiye yükleyen tüm tüketicilere 1 adet tall boy içecek ikram edileceğini bildirdi.

İSTANBULKART- STARBUCKS KAMPANYASININ AYRINTILARI

İstanbulkart yönetimi ve Starbucks arasında yapılan iş birliği kapsamında düzenlenmiş olan yeni kampanyanın ayrıntıları şu şekilde sıralandı:

  • Hediye içecek kampanyası 2 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Hali hazırda Starbucks Mobil uygulamasını kullanan tüketiciler kampanyadan yararlanamazlar.
  • Kampanya kapsamında yeni müşterilere 15 yıldız= 1 tall boy içecek hediyesi verilecektir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen hediye yıldızlar, yalnızca Starbucks mağazalarında kullanılabilir.
  • Starbucks Mobil uygulamasının indirilmesi ve İstanbulkart bakiyesinin yüklenmesinin ardından 24 saat içerisinde hediye yıldızlar yüklenecektir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen hediye yıldızlar, Starbucks Mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecektir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen hediye yıldızların iadesi yoktur. Hediye yıldızlar en fazla 2 yıl boyunca kullanıma açıktır.
  • Kampanya her İstanbulkart için özel olarak tanımlanır. Dolayısı ile bir İstanbulkart için kampanya kapsamında en fazla 15 yıldız kazanılabilir.

İSTANBULKART- STARBUCKS KAMPANYASI BAŞVURUSU

İstanbulkart- Starbucks iş birliğinde geliştirilmiş olan yeni kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin, öncelikle Starbucks’ın mobil uygulamasını akıllı cihazlarına indirmeleri gerekmektedir. Sonrasında ise mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “para yükle” kategorisinden “İstanbulkart” seçiminin yapılması ve kartın akıllı cihazın arkasına dokundurularak sisteme tanıtılması gerekmektedir. Kartın mobil uygulama sistemine tanımlanmasının ardından 50 TL’lik yüklemenin yapılması ile birlikte ücretsiz kahve hediyesinden yararlanılabilecektir.

İlgili Makaleler