Gündem

Türkiye Ekonomi Bankası emekliler için kesenin ağzını açtı: Ay sonuna kadar başvurana, maaş harici 8 bin 500 TL ödenecek!

Geçtiğimiz senenin sonuna doğru ekonomi piyasalarında görülmeye başlanan olumsuz gelişmeler, gündelik hayat şartlarının da giderek ağırlaşmasına sebep oldu. Durmadan yükselen enflasyon karşısında maaşları yetersiz kalan vatandaşlar, geçim derdine düştü. Bu durum özellikle tek maaşlı emekli vatandaşları oldukça zor bir duruma düşürdü.

Sene başından bu yana artmaya devam eden enflasyon karşısında maaşları yetersiz kalan emekli vatandaşlar, ek ödeme alabilecekleri noktaların başında gelen banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Ekim ayının gelişi ile birlikte emekliler için düzenlemiş olduğu promosyon kampanyasını güncelleyen Türkiye Ekonomi Bankası, henüz promosyon ödemesi almamış olan emekli vatandaşların ceplerini hafifletecek eşsiz bir kampanya ile bankacılık sektörüne damgasını vurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Türkiye Ekonomi Bankası, emekli vatandaşları da ihmal etmeyerek yüksek tutarlı promosyon kampanyalarını duyurdu. Ekim ayının gelişi ile birlikte mevcut kampanyasını güncelleyen banka, ay sonuna kadar maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca banka bünyesinde kalacağının sözünü veren tüm yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • 1.499 TL ve altı tutarlarda emekli maaşı alanlara: 5.500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 6.750 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 8.000 TL

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI!

Türkiye Ekonomi Bankası maaşını kendi bünyesine taşıyan yeni müşterileri için bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyasında emekli müşterilerinin referans oldukları emekli yakınları için ek ödeme yapacağını bildiren banka, kişi başı 250 TL, toplamda ise 500 TL daha harici ödeme yapılacağını belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NIN EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın emekli promosyonu kampanyasına katılım sağlamak için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmesi gerekir. Emekli referans kampanyası katılımı için ise mobil uygulama üzerinden bir davet kodunun oluşturulması ve referans olunacak olan yakının ilgili kod ile mobil uygulamaya giriş yapmasının sağlanması gerekir.

İlgili Makaleler