Gündem

ING Bank’ın yeni müşterilerine hediyesi herkesi şaşırttı; iPhone 13 Pro ya da Samsung S22 verecek! Acele edin; sınırlı sayıda!

Yeni banka müşterilerine eşsiz bir çekiliş sunmaya başlamış olan ING Bank, fiyatları her geçen gün daha da artan son model cep telefonları ile potansiyel müşterilerinin karşısına çıktı. Toplamda 6 müşterisine cep telefonu hediye edecek olan ING Bank, cep telefonu çekilişinin şartlarını açıkladı.

ING BANK’IN YENİ MÜŞTERİLERİ İPHONE 13 VE SAMSUNG S22 KAZANIYOR

5 Ekim ile 15 Kasım 2022 tarihleri arasında ING Mobil aracılığıyla banka müşterisi olan vatandaşlara çekiliş ile 3 iPhone 13 Pro ve 3 Samsung S22 hediye edecek olan ING Bank, çekilişe katılım şartlarını açıkladı. Banka müşterisi olduktan sonraki gün, ING Mobil içerisinde yer alan ‘Kampanyalar’ menüsünden “ING’ye Hoş Geldiniz Kampanyası” sekmesinden “Çekilişe Katıl” kısmına tıklamak gerektiğini belirten ING Bank, kampanya tarihleri arasında banka müşterisinin vereceği 1 otomatik fatura talimatı ile çekilişe katılma hakkı kazanabileceğini duyurdu.

ING BANK, HER MÜŞTERİSİNE BİR ÇEKİLİŞ HAKKI VERİYOR

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün izni ve onayı ile düzenlenen çekiliş kampanyası hakkında detaylı bilgi veren ING Bank, her yeni müşterisinin şartları yerine getirmesi halinde bir kez çekilişe girme hakkına sahip olacağını açıkladı.  Kampanya bitiş tarihini 15 Kasım 2022 saat 23:59 olarak açıklayan ING Bank, kampanya katılım onayı ve otomatik ödeme talimatı vermek için son tarihi ise, 16 Kasım 2022 saat 23:59 olarak açıkladı. Mobil uygulama dışındaki kanallardan verilen otomatik ödeme talimatları kampanyaya dahil etmeyen ING Bank; müşteri numarası, ad, soyadı ve telefon bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyeceğini ilan etti. Çekilişi 7 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirecek olan ING Bank, çekilişe dair detayları da açıkladı.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI DÜNYA GAZETESİ’NDE YAYINLANACAK

Yeni müşterilerine özel olarak çekiliş ile hediyeler dağıtacak olan ING Bank, çekilişin sonucunun duyurulmasına ilişkin de bilgilendirme gerçekleştirdi. Bu bilgilendirmeye göre, çekiliş sonuçlarının 13 Aralık 2022 tarihinde Dünya Gazetesi Türkiye baskısından yayınlanacağı öğrenildi. Adres bilgileri tam olan asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat da yapacak olan ING Bank, asil talihlilerin 28 Aralık 2022 tarihine; yedek talihlilerin ise 12 Ocak 2023 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri gibi detayları ilgili kurumlara bildirmesi gerektiğinin zorunlu olduğunu açıkladı. Bir kişinin birden fazla ikramiye kazanamayacağının altını çizen ING Bank, kampanyanın yalnızca bireysel müşterileri için olduğunu açıkladı. Öte yandan ING Bank, ikramiyenin son teslim tarihini 20 Ocak 2023 olarak belirledi.

İlgili Makaleler