Gündem

İnternet alışverişlerine Akbank’tan destek: 150 TL indirim kazanacaksınız!

İnternet alışverişini tercih eden mevcut müşterileri için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran Akbank, son başvuru tarihi 15 Ekim olan güncel kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASI EKİM 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan Akbank, artan ürün fiyatlarına karşı mevcut müşterilerinin yanlarında yer alarak yeni bir alışveriş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Söz konusu kampanyanın belirli e- ticaret sitelerinden yapılan harcamalar için geçerli olduğunu belirten banka, 3’üncü 500 TL’lik harcama karşılığında 150 TL’lik para puan hediyesi verileceğini bildirdi.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASI AYRINTILARI

Akbank, 15 Ekim 2022 tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni alışveriş kampanyasının ayrıntılarını şu şekilde sıraladı:

  • Kampanya kapsamında TL hediyesi kazanılabilmesi için harcamaların n11, Hepsiburada, Trendyol ve Amazon platformlarının resmi internet sitelerinden veya mobil uygulamalarından yapılması gerekir.
  • Axess, Akbank kart, Wings, Free, ticari kartlar, ek kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamında değerlendirilir. Bank’o Card Axess ile yapılan harcamalar ise kampanya kapsamı dışındadır.
  • Kampanya katılım gerektirir. Bu neden ile ilk 500 TL’lik harcama öncesinde kampanya başvurusu yapılmış olmalıdır.
  • Yalnızca şahıs şirketine sahip olanlar ticari kartları ile kampanyadan yararlanabilir.
  • Kampanya kapsamında yapılacak olan 500 TL’lik harcamaların her biri farklı siteden veya aynı siteden yapılabilir.
  • Kampanya kişi ismine tanımlıdır. Bu sebep ile birden fazla kart ile kampanyaya katılmak mümkün değildir. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 150 TL hediye para kazanabilir.
  • Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediye paralar, 3’üncü 500 TL’lik alışverişin hemen ardından hesaba yüklenir.
  • Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediye paraların son kullanım tarihi yoktur. İstenildiği an Axess üyesi iş yerlerinde kullanıma açıktır.
  • Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iptal veya iade edilmesi, kazanılmış olan hediye paraların hesaptan geri alınmasına sebep olur. Hediye paraların kullanılmış olması durumunda ise çekilecek olan tutar ekstreye borç olarak yansıtılır.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASI BAŞVURUSU EKİM 2022

Akbank’ın 150 TL’lik para hediyesi kazandıran yeni e- ticaret alışverişi kampanyasından yararlanmak isteyen mevcut müşterilerin, ilk 500 TL’lik harcama öncesinde kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Söz konusu kampanya başvurusu ise Juzdan uygulamasının açılan ekranında yer alan “kampanyalar” kısmından yapılmalıdır.

İlgili Makaleler