Gündem

Garanti BBVA yeni müşterilerine hediye dağıtıyor: Elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter kazanmak için geç kalmayın!

Müşteri sayısını arttırırken tüketicilerin de kazanmalarını sağlamak isteyen Garanti BBVA, yeni müşterileri için bir çekiliş kampanyası düzenlediğini ve kampanya kapsamında da hem elektrikli bisiklet hem de elektrikli scooter hediye edeceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA’DAN SCOOTER VE BİSİKLET KAMPANYASI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, son dönemlerde artan maliyetlere karşı yeni müşterileri için bir hediye kampanyası düzenleyerek tüketicilerin her daim yanında olduğunu göstermek istedi. Bu kapsamda yeni müşterileri için yeni bir kampanya geliştiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA henüz banka müşterisi olmayan tüketiciler için geliştirmiş olduğu yeni kampanyasının, bir çekiliş kampanyası olduğunu ifade etti. Kampanya kapsamında toplamda 20 kişiye elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter hediyesi vereceğini bildiren banka, kampanyanın son başvuru tarihini 31 Ekim olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA SCOOTER VE BİSİKLET KAMPANYASININ AYRINTILARI!

Yeni müşterileri için düzenlemiş olduğu çekiliş kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaşan Garanti BBVA, kampanyadan mevcut müşterilerin yararlanmayacağını bildirdi. Yeni müşterilerin çekilişe katılma hakkına sahip olabilmeleri için de müşteri olma süreçlerini Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden tamamlamaları gerektiğine dikkat çeken banka, şube kanalı ile bankaya gelenlerin kampanyadan yararlanamayacaklarını belirtti.

Garanti BBVA yeni çekiliş kampanyası kapsamında 10 kişiye RKS elektrikli bisiklet, 10 kişiye ise Xiaomi elektrikli scooter hediyelerinin verileceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA SCOOTER VE BİSİKLET KAMPANYASI BAŞVURUSU

Garanti BBVA’nın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu scooter ve bisiklet hediyeli yeni çekiliş kampanyası, tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Hali hazırda bankanın müşterisi olmayan tüketiciler, ilgili kampanyaya nereden ve nasıl katılım sağlayabileceklerini araştırmaya başladı. Banka, potansiyel müşterilerinin meraklarına kampanyanın başvuru detaylarını yayınlayarak cevap verdi.

Garanti BBVA scooter ve bisiklet hediyeli yeni çekiliş kampanyasından faydalanmak isteyen tüketicilerin, öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden Garanti BBVA’lı olma sürecini tamamlamaları gerektiğini bildirdi. Söz konusu sürecin tamamlanmasının hemen ardından 1 adet çekiliş hakkının tanımlanacağını belirten Garanti BBVA, 2’inci çekiliş hakkı için mobil uygulama üzerinden otomatik fatura ödeme talimatının verilmesi gerektiğini ve son çekiliş hakkı için de yine mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından kart başvurusunun yapılması gerektiğini ifade etti.

İlgili Makaleler