Personel Alımı

Erkek Zabıta Memuru İle Kadın Zabıta Destek Personeli Alım İlanı Yayımlandı

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde 2 farklı belediye başkanlığı tarafından ilan edilen belediye personeli alım ilanlarını derledik. Bu ilanlarda Zabıta kadroları için alım yapılacağı ilan edildi. 

İKİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ZABITA ALIM İLANI

Ağrı Doğubayazıt Belediyesi ve Van Özalp Belediyesi yayımladıkları alım ilanları ile kadrolarında personel açığı olduğunu duyurdular. 

İŞKUR’un Kurum Dışı Personel alım ilan sayfası üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanlarında yer alan kadro detayları şu şekilde,

Ağrı Doğubayazıt Belediyesi İlanı

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, İŞKUR’da yayımladığı personel alım ilanında kadın adaylar arasından Zabıta Destek Personeli alımı yapacağını duyurdu.

Bu kadronun yanında belediye başkanlığı ayrıca Ziraat Mühendisi, Taş Duvar Ustası, Halkla İlişkiler veya Basın Çalışanı, Temizlik Personeli, Erkek Temizlik Personeli, Vasıfsız Personel ve Engelli Personel istihdam edecek. 

Alımlar öğrenim şartına göre ve KPSS şartsız yapılacak.

Van Özalp Belediyesi İlanı

Van Özalp Belediyesi’nce ilan edilen alımlarda ise en az lise mezunu Zabıta alımı olacağı açıklandı. Bu alımlara ek olarak belediye 3 kadro için daha alım yapacak. 

Belediyelerin ilan ettiği o açık kadrolar: İnşaat Teknikeri, Şoför ve Beden İşçisi

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Bu iki kadro için yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını, şahsen yapacaklar. İlanlara dair tüm ayrıntılar için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ağrı Doğubayazıt personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Van Özalp personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir