Gündem

İhtiyaç kredisi kullanacaklara müjdeli haber ING’den geldi! tek bir şartla, çekilecek kredilerde faizler sıfırlandı! Şaka değil, sıfır faizli kredi dönemi ING’de başladı!

Son dönemlerde bankacılık sektörünün en çok kullanılan hizmetlerinden biri haline gelen krediler, artan hayat pahalılığına karşı vatandaşların ilk sarıldığı yöntemlerden biri olmaya başladı. Buna karşılık, yeni banka müşterisi çekebilmek adın çeşitli kampanyalar düzenleyen pek çok banka, kredi alanında gerçekleştirdiği kampanya sayısında artışa gitti. O bankalardan biri olan ING Bank, yeni kredi kampanyasına ilişkin detayları hem yeni hem de eski müşterileri için kamuoyuyla paylaştı.

Gerçekleştirdiği kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan ING Bank, aynı zamanda banka müşterilerine özel olarak sunduğu ‘Turuncu Ekstra’ programının ayrıcalıklarıyla da dikkat çekmeye başladı. Bu bağlamda kredi çekecek banka müşterilerini Turuncu Ekstra avantajı ile buluşturmayı hedefleyen ING Bank, ayrıcalıklı kredi faiz oranlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara seslendi. ING Bank’tan gerçekleştirilen duyuruya göre, birtakım şartları sağlayan banka müşterilerinin ihtiyaç kredilerinden faizsiz olarak yararlanabileceği öğrenildi.

ING BANK’TA TURUNCU EKSTRA PROGRAMINA DAHİL OLANLAR KREDİLERİNE FAİZ ÖDEMİYOR

Her banka gibi müşterisinin kredi notuna göre faiz oranı belirleyen ING Bank, Turuncu Ekstra programına dahil olan hem yeni hem de eski müşterileri için bu standardından vazgeçti. Banka müşterisinin kredi faizi ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında olması halinde, ING Bank’tan çekeceği kredilerde nakit iadesi sağlayacağını duyuran ING Bank, bu nakit iadesi ile kredinin faizsiz gibi kullanılmasına olanak tanıyacağını açıkladı. Banka müşterisinin Turuncu Ekstra programına dahil olması için gerekli şartları da açıklayan ING Bank, aylık harcamaların 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapmanın ya da 2.500 TL aylık ortalama bakiyeyi TL mevduat hesabında tutmanın yeterli olduğunu açıkladı.

ING BANK’TA FAİZSİZ KREDİ MAKSİMUM 5.000 TL OLARAK KULLANDIRILIYOR

Avantajlı faizler ile kredi sağlamaya 5 Kasım 2021 tarihinden bu yana devam eden ING Bank, Turuncu Ekstra programına dahil olan banka müşterilerinin alacağı nakit iadeleri ile 5.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında faizsiz; 5.000 TL ve üzerinde olan kredi kullanımlarındaysa faiz indirimli kredi kullanımı gerçekleştireceğini açıkladı. 5.000 TL altı kredi kullanımlarında nakit iade ile faizsiz kredi kampanyası sunan ING Bank, bu kampanyanın yalnızca banka müşterisinin ilk kredi kullanımı için geçerli olduğunu belirtti. Bunun dışındaki krediler için faiz oranının yüzde 1,70’ten başladığını hatırlatan ING Bank, nakit iade işlemleri için de bu faiz oranı üzerinden hesaplama yapılacağını duyurdu.

İlgili Makaleler