Gündem

Akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde yeni dönem! Opet Wolrdcard kullanıcıları, harcama başı kazanacak! Üstelik taksitli nakit avans fırsatı da cabası!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemesi, her sektörde olduğu gibi akaryakıt ve otogaz sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Şubat ayı itibari ile resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte daha da katlanan benzin, motorin ve LPG fiyatları, araç sahibi tüketicilerin bütçelerini sıfırlama noktasına getirdi.

Hali hazırda gündelik hayatın pahalılaşan şartlarına karşı mücadele vermeye çalışan tüketiciler, artan akaryakıt ve otogaz fiyatları sebebi ile araçlarını olabildiğince az kullanmaya başladı. Bu durum karşısında devreye giren Opet, kendi müşterileri için kaçırılmayacak yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Araç sahibi vatandaşlar tarafından sıklık ile ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarından birisi olan Opet, kendi bünyesinde Yapı Kredi Bankası ile iş birliği içerisinde geliştirmiş olduğu Opet Worldcard ürünü aracılığı ile eşsiz bir kampanya hazırladığını duyurdu. Akaryakıt istasyonu, söz konusu yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

OPET’TEN HER AY KAZANDIRAN KAMPANYA!

Akaryakıt sektörünün önde gelen firmalarından olan Opet, sene başından bu yana durmadan artan akaryakıt ve otogaz fiyatları karşısında müşteri sayısını kaybetmemek adına birçok farklı alanda yeni kampanyalar düzenledi. Yeni ay ile birlikte yeni bir kampanya daha geliştirmiş olduğunu duyuran firma, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaşan Opet, ay içerisinde tek seferde yapılan her 150 TL ve üzeri tutarları akaryakıt ve otogaz harcaması için 5 TL, toplamda ise 25 TL tutarında Worldpuan hediyesi verileceğini bildirdi. Söz konusu kampanyasının yalnızca Opet Worldcard kullanıcıları için geçerli olduğunu bildiren firma, aynı gün içerisinde yapılan harcamaların yalnızca birinin kampanya kapsamında değerlendirileceğini ifade etti.

OPET’TEN TAKSİTLİ NAKİT AVANS FIRSATI!

Opet, Yapı Kredi Bankası ile iş birliği içerisinde geliştirmiş olduğu yeni kampanyası kapsamında müşterilerine taksitli nakit avans fırsatı da sunacağını bildirdi. Ödeme hizmeti kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısının 12 ay olduğunu belirten firma, faiz oranlarının başvuru sahibine göre uygun şekilde ayarlanacağını ifade etti.

İlgili Makaleler