Gündem

Garanti BBVA’dan emekli vatandaşlara iki adet ek ödeme kampanyası! 6 bin TL’ye ek bin 500 TL daha ödeme yapılacak! Son başvuru tarihi 31 Ekim!

Para piyasalarında ve altın piyasasında gözlenen olumsuz gelişmelere yeni dönemde ek problemlerin de eklenmesi, enflasyon oranının giderek artmasına sebep oldu. Artan enflasyon kapsamında nakde olan ihtiyaçları da aynı doğrultuda artan ve bu neden ile de karşılıksız ödeme hizmetlerine erişim sağlamaya çalışan vatandaşlar, bankaları yakın takibe aldı.

Son dönemlerde gündelik hayat şartlarının giderek ağırlaşmasından en çok etkilenen kesim içerisine yer alan tek maaşlı emekli vatandaşlar, yeni dönemde artan enflasyon karşısında ek ödeme kampanyalarını güncelleyen bankaları yakın takibe aldı. Bu kapsamda ekim ayına girilmesi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını güncelleyen bankalardan birisi olan Garanti BBVA, biri ekim ayının diğeri ise kasım ayının sonuna kadar geçerli olan iki kampanyasının ayrıntılarını vatandaşlar ile paylaştı.

GARANTİ BBVA EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI EKİM 2022

Bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan Garanti BBVA, sene başından bu yana geliştirmiş olduğu güncel kampanyaları ile vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda tek maaşlı emekli vatandaşları da unutmayan Garanti BBVA, ay sonuna kadar geçerli olan promosyon kampanyasının güncel tutarlarını vatandaşlar ile paylaştı.

Garanti BBVA ekim ayının sonuna kadar maaş hesabını taşıyan ve söz konusu hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm emekli vatandaşlara, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 4.000 TL
  • SGK maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 5.000 TL
  • SGK maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 6.000 TL

Garanti BBVA 6 bin TL ile sınırlandırmış olduğu promosyon kampanyasına ek olarak bir ödeme kampanyası daha geliştirmiş olduğunu duyurdu. Banka, kurumun emekli müşterisi olunduktan sonra ilgili kart aracılığı ile en az 500 TL tutarında harcama yapan ve hesaptan iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm emekli vatandaşlara, bin 500 TL’lik para hediyesi daha vereceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA’NIN EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Garanti BBVA’nın emekli müşterisi olabilmek için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile hesabın taşınmasına yönelik talimat verilmesi gerekmektedir. Bu şekilde promosyon ödemelerinden yararlanabilecek olan emekli vatandaşlar, sonrasında verecekleri iki adet otomatik fatura ödeme talimatı ve yapacakları 500 TL’lik harcama karşılığında bin 500 TL’lik ek ödemenin daha sahibi olabileceklerdir.

İlgili Makaleler