Gündem

Akbank ek ödeme musluklarını açtı! Emekli vatandaşlara maaş harici 7 bin TL ödenecek! Son başvuru tarihi 31 Ekim!

Sosyal Güvenlik Kurumu bankalar ile maaş ödemeleri protokolü imzalamaktadır. Bu sayede hem özel bankalara hem de kamu bankalarına emekli müşterileri konusunda teşvik veren Sosyal Güvenlik Kurumu, yeni dönemde de protokol kapsamında emekli vatandaşlara promosyon ödemesi hizmetinin sunulacağını bildirmişti.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanmış olan maaş ödemeleri protokolü kapsamında sene başında güncel emekli promosyonu kampanyalarını duyuran özel bankalar ile kamu bankaları, kurumlarının işleyişleri açısından oldukça büyük bir öneme sahip olan emekli müşterileri için destek musluklarını açtıklarını belirtti. Ancak birçok faktör çerçevesinde artmaya devam eden enflasyon, mevcut promosyon kampanyalarının hemen hemen her ay güncellenmesine sebep oldu.

Yıllık emekli müşteri sayısı hedeflerine ulaşan bankalar, yeni aya girilmesi ile birlikte promosyon kampanyalarında artışa gitmeme kararı aldı. Ancak henüz hedeflerine ulaşamamış olan bankalar, söz konusu ek ödeme kampanyalarını tekrar güncelleyerek yeni tutarları emekli vatandaşlar ile paylaştılar.

Ekim ayına girilmesi ile birlikte emekli promosyonu kampanyasını güncelleyen özel bankalardan birisi de Akbank oldu. Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştiren banka, güncellenmiş olan emekli promosyonu kapsamında ödeyecek olduğu yeni tutarları kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI EKİM 2022

Ekim ayına girilmesi ile birlikte mevcut kampanyalarının kapsamını genişleten ek olarak yeni güncel şartlara eve kendi işletim politikasına uygun yeni kampanyalar da geliştiren Akbank, emekli promosyonu kampanyasında da değişikliğe gitmiş olduğunu bildirdi. Maaş hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca kurum bünyesinde kalacağının sözünü veren emekli vatandaşlara maaş baremleri doğrultusunda ödeme yapacağını bildiren Akbank, güncel tutarları şu şekilde açıkladı:

  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 1.499 TL ve altı tutarlarda emekli maaşı alanlara: 4.650 TL
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 5.800 TL
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 7.000 TL

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI BAŞVURUSU EKİM 2022

Akbank’ı 7 bin TL üst limit ile düzenlemiş olduğu yeni emekli kampanyasından yararlanmak için maaş hesabının taşınmasına yönelik talimatın verilmesi yeterlidir. Söz konusu talimat bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile verilebilmektedir.

İlgili Makaleler