Gündem

İstanbulkart sahipleri için duyuruldu! 50 TL’lik yüklemeye 18 TL’lik otopark ücreti hediye edilecek!

Artan maliyetler ve akaryakıt fiyatları ile birlikte arka arkaya zamlar alan ulaşım sektörü, bütçeleri enflasyondan zarar görmüş tüketicileri daha da zor bir duruma doğru sürükledi. Bu durum karşısında sessiz kalamayan İstanbulkart yönetimi, ulaşım ücretlerini düşüremeseler de alışverişe açık olan İstanbulkart kapsamında yeni kampanyalar düzenleyerek vatandaşlara farklı noktalardan destek verme kararı aldı.

Hem ulaşım hem alışveriş hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde gerçekleştirilen harcamalar için kullanılabilen İstanbulkart için yeni bir kampanya düzenlendiği duyuruldu. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 5 Kasım 2022 tarihine kadar başvurulara açık olduğu bildirilirken kampanyadan her İstanbulkart kullanıcısının kolaylık ile yararlanabileceği bilgisi kaydedildi. İstanbulkart yönetimi, yeni kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

İSTANBULKART’TAN OTOPARK ÜCRETİ HEDİYESİ!

Artan ulaşım ücretlerinden sonra vatandaşı farklı yönlerden destekleyebilmek adına iştirakleri ile ortak paydada yeni kampanyalar geliştiren İstanbulkart yöneitimi, ekim ayına girilmesi ile birlikte bir yeni kampanya daha düzenlendiğini duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında İspark’ın otoparklarında kullanılabilecek TL iadesinin kazanılacağını ifade eden yönetim, ayrıntıları paylaştı.

Düzenlenen yeni İstanbulkart kampanyasının ayrıntılarına göre İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden 50 TL’lik yükleme yapan tüm vatandaşlara, ilk İspark ödemelerinde kullanabilecekleri TL iadesinin yapılacağının bilgisi kaydedildi.

İSTANBULKART İADE OTOPARK ÜCRETİ KAMPANYASI AYRINTILARI

İstanbulkart’ın 18 TL’lik İspark iade ücret kampanyası, İstanbul’da yaşayan vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Kampanya ile ilgilenenler için detaylar şu şekilde sıralandı:

  • Mobil uygulama üzerinden yapılan 50 TL’lik yükleme sonrasında gerçekleşecek olan ilk İspar ödemesi için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında kazanılabilecek olan azami iade tutarı 18 TL’dir. İspark otopark ücretinin 18 TL’yi aşması durumunda hesaba yatacak olan tutar, yine aynıdır.
  • Hesaba aktarılan iade tutarı, otobüs duraklarında bulunan talimat yükleme noktalarına veya diğer noktalarda bulunan talimat yükleme noktalarına, otobüslerde bulunan geçiş cihazlarına veya İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden aktif hale getirilebilir.
  • Kampanya kişi ismine tanımlıdır. Bu neden ile bir İstanbulkart kullanıcısı yalnızca bir kereliğe mahsus olmak üzere kampanyadan TL iadesi alabilecektir.

İlgili Makaleler