Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı 12 Bin 713 Sözleşmeli Kamu Personel Alımı İçin İlana Çıktı

Adalet Bakanlığı genel birimlerinde, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, İcra İşleri Daire Başkanlığı ve Merkez ile Taşra Teşkilatı yapılanmasında görevlendirmek üzere ilana çıktı. 

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ve Devlet Personel Başkanlığı (DPB) aracılığıyla ilan edilen personel alım ilanında yer alan;

Açık kadrolar, kadroların kontenjan detayları, başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları, KPSS, Öğrenim Şartı, Yaş Şartı gibi özel koşullar ve başvuru sürecine ilişkin ayrıntılar sizlerle. 

ADALET BAKANLIĞI 2019 YILI PERSONEL ALIM İLANI AÇIK KADROLAR

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Adalet Bakanlığı 2019 yılı personel alım ilanı 5 farklı duyuru ile aktarıldı. Bu duyurularda yer alan kadro kontenjan detayları sizlerle. 

Adalet Bakanlığı CTE 6 Bin 743 İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan), Katip, Hemşire, Şoför İlanı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevledirmek üzere yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar.

** 6 bin 126 infaz koruma memuru. 247 ceza infaz kurumu katibi, 91 hemşire, 84 teknisyen, 169 şoför, 24 aşçı ve 2 kaloriferci.

Adalet Bakanlığı İKM, Hemşire, Şoför alım ilanı için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı CTE 171 Öğretmen, Sosyal Çalışmacı ve Veterine Alımı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesi için yayımlanan ikinci personel alım ilanında aşağıda yer alan kadrolarda personel alımı yapacğaını ilan etti.

** Sadece erkek adaylar arasından Psikolog kadrosu için 108, Sosyal Çalışmacı kadrosu için 24, Öğretmen kadrosu için 36, Veteriner kadrosu için ise 3 personel alımı yapacak. 

Adalet Bakanlığı CTE personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı İcra Başkanlığı 1099 Sözleşmeli İcra Katibi Alımı

Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu personel alımı olacağı bildirildi. 

** Bakanlığın bu birimine yapılacak olan personel alımları Sözleşmeli İcra Katibi pozisyonuna olacak ve bu kadro için 1099 personel istihdam edilecek. 

Adalet Bakanlığı İcra Dairesi Başkanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı 1380 Hizmetli, Psikolog, Sosyal Çalışmacı İlanı

Adalet Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatında bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere çeşitli pozisyonlarda personel alımı olacağı duyuruldu. 

** İlanlara göre alımlar, Avukat kadrosu için 8 personel alımı, Destek Personeli Hizmetli kadrosu için 37 personel alımı, Teknik Hizmet Personeli kadrosu için 3, Destek Personeli Hizmetli kadrosu için 45, Psikolog kadrosu için 98 ve Sosyal Çalışmacı kadrosu için 276 personel alımı şeklinde olacak. 

Adalet Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatları personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı 4 Bin 424 Zabıt Katibi, Mübaşir, Şoför, Teknisyen ve Aşçı Alımı

Adalet Bakanlığı genel birimlerde görevlendirmek üzere çeşitli kadrolarda toplam 4 bin 424 sözleşmeli personel alımı yapacak. 

** Alımlar kontenjan detayları şu şekilde; 3.071 sözleşmeli zabıt katibi,1.169 sözleşmeli mübaşir, 96 sözleşmeli şoför, 58 sözleşmeli teknisyen, ve 30 sözleşmeli aşçı.

Adalet Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adalet Bakanlığı personel alım ilanında yer alan açık kadrolar için özel şartlar bulunuyor. Bakanlık ayrıca her kadro için geçerli olan genel şartlar olduğunuda duyurdu. 

Bakanlığın personel alım ilanında yer verdiği başvuru koşulları ana başlıkları ile şu şekilde;

– Türk vatandaşı olmak,

* Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,(lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için 1 Ocak 1983 ve sonra doğumlu olanlar), İnfaz Koruma Memuru için yaş şartı 30.

* KPSS’ye girmiş olmak ve ilgili KPSS puan türünden en az 70 almış olmak.

* Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağma gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

* 657 sayılı Kanunun 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahküm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

* Kamu haklarından mahrum olmamak,

* Arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

İLANLARA BAŞVURU SÜRECİ

Adalet Bakanlığı genel birimlerinde, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, İcra İşleri Daire Başkanlığı ve Merkez ile Taşra Teşkilatı için yayımlanan ilanlara başvuru süreci Temmuz ayı içerisinde başlıyor. Süreç 16 Temmuz tarihinde sona erecek.

Bu süre zarfında adaylar her kadro için ayrı ayrı belirlenen başvuru evraklarını derleyecekler ve kendilerine uygun Adalet Bakanlığı birimlerine teslim edecekler. 

İlanlara Dair Detaylar: 

Adalet Bakanlığı personel alım ilanları için yayımlanan başvuru kılavuzlarına aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamu Personeli Alım İlanlarını Tüm Detayları İle Takip Etmek İçin Bizleri Takip Edin

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir