Kamu Haberleri

Sağlık Bakanlığı 6 Bin 409 Personel Alımı Başvuru Sonuçları İŞKUR Tarafından Açıklandı

atırlanacağı üzere Sağlık Bakanlığı çeşitli kadrolarda personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Çok sayıda kadroda yapılacağı ilan edilen personel alımları için adaylar İŞKUR üzerinden başvuruda bulunmuşlardı. 

Söz konusu başvuru değerlendirmeleri sonuçlandı ve alımlara başvuruda bulunan adayların başvuru sonuçları açıklandı. 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları için Türkiye İş Kurumu adaylara kısa mesaj gönderdi. İŞKUR tarafından gönderilen kısa mesajda bazı kadrolar için başvuruda bulunan adayların başvuru sonuçlarına dair bilgi verildi. 

SONUÇLARA NASIL ULAŞILACAK?

Söz konusu personel alımı başvuru sonuçlarına ulaşmak isteyen adaylar başvuru sonuçlarına İŞKUR sayfasında yer alan İş Başvurularım bölümünden ulaşacaklar. Adaylar bu sayfada bulunan ilan nosuna tıklayıp daha sonra sayfanın en altında nihai liste linkine tıkladıklarında sonuçlara ulaşabilirler. 

SONUÇLARA İTİRAZ

Sağlık Bakanlığı’ndan sonuçlara itiraz edecek adaylara ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı. 

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı birimleri için ilan edilen kadrolara iş başvurusunda bulunan adayların sınav yeri, sınav tarihi, sınav sonuçları, itiraz sonuçları, asıl ve yedek aday listeleri ile diğer her türlü duyurular sınavı gerçekleştirecek olan il sağlık müdürlüklerinin internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI 2019 PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında 6 bin 409 personel alımı yapacağını duyurmuştu. İŞKUR üzerinden başvuruları alınan personel alımları bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, elektrikçi (genel), güvenlik görevlisi (silahsız), klinik destek elemanı (hastane), şoför (yolcu taşıma), veri giriş kontrol işletmeni ve yardımcı klinik elemanı ambulans sürücüsü, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi kadrolarından yapılacak.

Kamu Haberlerinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin.
 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir