Gündem

Alışverişlerinizi ertelemeniz için hiçbir sebep kalmadı! Yapı Kredi Bankası, alışverişte devrim niteliğinde bir yenilik yaptı! Her başvuruya anında 10 bin TL…

Bankaların müşterilerine yönelik geliştirdiği kampanyalar kapsamında alışverişi avantajlı yapmayı önceleyen bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, tüm sektörler ile gerçekleştirdiği iş birliği kampanyaları arasına bir yenisini daha ekledi. Bu kez tüm sektörleri kapsayan bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Yapı Kredi Bankası, alışverişleri ertelemenin önüne geçmek adına müşterileri açısından oldukça karlı olacak ‘World Pay’ ödeme yöntemini devreye soktu.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilen kredi kartı olan Worldcard ile yapılacak olan alışverişleri artırmak adına sık sık kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda alışverişleri daha avantajlı hale getirmek için ekim ayı itibariyle sistemini komple yeniledi. Yeni dönemde alışverişlerde kullanılabilecek olan faizsiz kredi sistemini devreye sokan Yapı Kredi Bankası, 10 bin TL’ye kadar olan tüm alışverişleri kredi kartı limiti dolmadan ve faizsiz bir şekilde World Pay sistemi üzerinden kredilendireceğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN YENİ DÖNEM ALIŞVERİŞ KREDİSİ

10 Ekim 2022 tarihi itibariyle banka müşterilerine yeni bir ödeme yöntemi sunmaya başlamış olan Yapı Kredi Bankası, 31 Ekim 2022 tarihine kadar fiziki mağazalarda yapılan alışverişlerde kredi kullanmak isteyen banka müşterilerinin ilk alışveriş kredilerinde 10 bin TL’ye kadar bir tutara ihtiyaç duyulması halinde, bu tutarı yüzde 0 faiz ve 6 ay taksitle müşterilerine sunacağını açıkladı. Yeni kredisine ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ adını veren Yapı Kredi Bankası, World Mobil ve Yapı Kredi Mobil üzerinden bu krediye başvuru yapılabileceğini açıkladı. Öte yandan kampanya kapsamında Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş kredisi ile ödeme yapılabileceğini açıklayan Yapı Kredi Bankası, ilk kredinin faizsiz olduğu gibi masrafsız olarak da müşterilerine sunulacağını bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI, WORLD PAY ÖDEMESİNİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Yeni devreye soktuğu World Pay ile ilgili detaylı bir bilgi veren Yapı Kredi Bankası, bu kampanya kapsamında 500 TL ile 10 bin TL arası alışverişlerde kampanyanın geçerli olacağını; 10 bin 1 TL ile 50 bin TL arası alışverişlerde ise standart faizli olarak 7 ila 36 ay vadeli kredi kullanılabileceğini belirtti. Yasal uygulamalar gereğince maksimum vadeyi bilgisayarlar ile tutarı 5 bin TL ve altındaki cep telefonlarında 12 olarak ilan eden Yapı Kredi Bankası, tabletler için bu vadeyi 6; 5 bin TL üzerindeki cep telefonları için ise bu vadeyi 3 ay ile sınırlandıracağını açıkladı. Kredinin kullanımına ilişkin de açıklama yapan Yapı Kredi Bankası, kredinin mağaza çalışanının POS üzerinden göstereceği QR kodunu Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarındaki World PAY menüsü altında bulunan QR Kod ile Ödeme seçeneğinden okutarak, kullanılabileceğini duyurdu.

İlgili Makaleler