Genel

TEB’ten görülmedik ihtiyaç kredi kampanyası! Faizler düştükçe düştü! Üstelik 36 aylık vade süresinde herhangi bir değişim olmadı!

Bankalar arasında bir süredir devam eden yeni müşteri kapma yarışı günden güne büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda her geçen gün daha farklı kampanyalar ile müşterilerinin karşısına çıkan bankalar, yeni banka müşterilerine özel olarak sunduğu kampanyalarda özellikle birtakım yeniliklere devam ederken; aynı zamanda bu yeniliklerin avantajlar sağlayacak türden olmasına da dikkat ediyor. Bu kampanyalardan birine imza atan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise, yeni dönemde eşsiz bir kampanya ile yeni müşterilerini karşılıyor.

Yeni banka müşterilerine özel olarak çok sayıda avantaj sunan TEB, aynı zamanda nakit ihtiyaçları için vatandaşların ilk başvurduğu ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarında da indirime gitmiş bulunuyor. Yeni müşterilerine indirimli faiz oranlarından krediler sağlayan TEB, acil nakit ihtiyaçlarını ertelemenin önüne geçmeyi amaçlarken; aynı zamanda da TEB’li olmanın avantajlarını müşterilerine yaşatmak istiyor.

TEB, YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNİ İNDİRİMLİ FAİZ ORANLARIYLA KARŞILIYOR

Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan TEB, ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşların acil nakit ihtiyaçları için ihtiyaç kredilerini yüzde 1,64 faiz oranından sağlayacağını açıkladı. Vade süresini kampanya kapsamında 36 ay olarak koruyan TEB, bu kampanya kapsamında çekilecek olan ihtiyaç kredilerinde üç aya kadar geri ödeme erteleme olanağı da tanıyacağını belirtti. Ertelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksitin erteleme faizinden oluşacağını gerçekleştirdiği duyuru içerisinde kamuoyuna bildiren TEB, erteleme faizini içeren taksit talep edilen vadeye ek olarak eklenmekte olup, bu taksit ile birlikte toplam vade yasal sınırlarının aşılamayacağının altını çizdi.

TEB, İNDİRİMLİ FAİZ ORANLI KREDİSİNDE FİNDEKS NOTUNU DİKKATE ALIYOR

Findeks notuna göre faiz ve vade oranlarının değişebileceğine kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği duyuruda dikkat çeken TEB, vereceği ihtiyaç kredisinin tahsis ücretinin kredi tutarının yüzde 0.5 olacağını ve toplam tutara yüzde 10 BSMV dahil edileceğini bildirdi. Öte yandan sağladığı kredi için örnek bir maliyet tablosu da yayınlayan TEB, ‘Hoş Geldin Kampanyası’ kapsamında çekilecek olan 10 bin TL’lik bir kredinin yüzde 1,64 faiz oranı ve 12 ay vade ile çekilmesi halinde, aylık taksit ödemelerinin 948 lira 50 kuruş; kredi tahsis ücretinin 55 TL; sigorta ücretinin ortalama bir hesap ile 355 lira 22 kuruş; efektif aylık maliyet oranının ise yüzde 28,9291 olacağını hesapladı.

İlgili Makaleler