Gündem

İlk kez bu banka ile çalışıyorsanız; ihtiyaçlarınızı ertelemenize gerek kalmayacak! 10 bin TL hemen hesapta! Mobil bankacılığı indirmek yetiyor…

Bankaların yeni müşterilerine özel olarak düzenlediği kredi kampanyaları ve kredi kartı alışverişlerinde çeşitli avantajlar gibi ayrıcalıklar, vatandaşların banka seçerken dikkat ettiği konular arasına girmeye başladı. Bazı bankalar, yeni müşterilerine puan tarzı ödemeler yaparken; bazı bankalar, faizsiz ya da düşük faizli krediler ile yeni müşterilerini karşılamaya başladı. O bankalardan biri olan Burgan Bank, dijital bankacılı uzantısı olan On Banka için rakipsiz bir kampanya hazırladı.

Bankacılık sektöründe sunduğu çeşitli avantajlar ile dikkat çeken bankalardan biri olan Burgan Bank, dijital bankacılık uzantısı olan On Banka ile müşterilerine daha avantajlı bir hizmet verebilmek adına mekan ya da zaman sınırlamasını kaldırdı. On Banka müşterilerine vadeli mevduat hesaplarında özel olarak faiz sunan Burgan Bank, aynı zamanda On Banka müşterisi olacaklara özel kredi kullanım olanağı da tanımaya başladı. İlk kez On Banka müşterisi olacaklara ayrıcalıklı faiz oranları sunan Burgan Bank, yeni kredi kampanyasının tüm detaylarını da açıkladı.

ON BANKA MÜŞTERİLERİNE ÖZEL YÜZDE 0,89’DAN KREDİ

Yeni banka müşterisi olacaklara özel olarak indirimli faiz oranından ihtiyaç kredisi sağlamaya başlamış olan On Banka, son 30 gün içerisinde ilk kez On Mobil üzerinden banka müşterisi olacak olan kişilere hayat sigortalı bir şekilde kullanmak üzere ihtiyaç kredilerinde faiz oranını yüzde 0,89’a düşürdü. Yüzde 0,89’dan ihtiyaç kredisi çekebilmek için bir akım şartlar belirlemiş olan On Banka, kampanya kapsamında çekilebilecek olan kredinin maksimum tutarını 10 bin TL; maksimum vade süresini ise 6 ay olarak kamuoyuna bildirdi. Öte yandan On Banka, bu kampanyaya özel olarak herhangi bir kredi tahsis ücretinin alınmayacağını belirtti.

ON BANKA İNDİRİMLİ İHTİYAÇ KREDİSİNDE SON GÜN 31 EKİM

Kampanyası kapsamında kullanılabilecek olan indirimli faiz oranlı kredi ile ilgili bir son gün belirleyen On Banka, bu kampanyadan her yeni müşterisinin sadece 10 Ekim 2022 tarihi ile 31 Ekim 2022 tarihi arasında yararlanabileceğini duyurdu. Sadece İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden müşteri olanlara bu fırsatı sunan On Banka, kampanya kapsamında 5 bin TL kredinin yüzde 0,89 faiz ve 6 ay vade ile çekilmesi halinde aylık taksit tutarının 866 lira 8 kuruş; sigorta ücretinin ortalama 35 yaş bir müşteri için 49 TL; yıllık maliyet oranının ise yüzde 14,1986 olacağını belirtti.

 

İlgili Makaleler