İşkur İş İlanları

En Az İlköğretim Mezunu Hastane Hizmetlisi ve Ambulans Sürücüsü Alım İlanları

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan özel sektör personel alım ilanları sürekli güncelleniyor. 

Bu kapsamda yapılan son güncelleme ile Ambulans Sürücüsü ve Hastane Hizmetlisi alımı için yeni ilanlar yayımlandı. En az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlara dair ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

Ambulans Sürücüsü alım ilanları, ilanlara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen koşullar, başvuru işlemleri ve diğer ayrıntılar. 

AMBULANS SÜRÜCÜSÜ ALIM İLANLARI

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan Ambulans Sürücüsü alım ilanları İstanbul ve Ankara için yayımlandı. Belirli şartlar altında yayımlanan bu ilanlar ile 15 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Yayımlanan ilanlarda ayrıca Hastane Hizmetlisi kadrosu için 3 personel alım ilanı bulunuyor.

Özel sağlık sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların yayımladığı personel alım ilanlarında, adaylardan talep edilen başvuru koşullarını madde madde sizlerle paylaşıyoruz. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanları için başvuruda bulunacak adayların dikkat etmeleri gereken husus alımların özel sektör firmalarınca olacağı. 

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan başvuru koşulları alım yapacak firmaya göre değiştiğinden adaylardan deneyim, yaş ve diğer konularda çok sayıda özel koşul talebinde bulunuyor. 

Kamuilanlari.com olarak bizlerde sizlere bu kadro için belirlenen başvuru şartlarını ana başlıkları ile aktaracağız.

O Koşullar

Sağlık firmalarının belirlediği öğrenim şartını sağlamak, İlanlarda en az ilköğretim mezunu adaylar için alımlar bulunuyor. Bunun yanında; Türk vatandaşı olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen tüm mesleki şartları sağlamak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, Temel ilkyardım sertifikasına sahip olmak görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. 7/24 vardiya sistemi ile çalışmayı kabul etmek. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Yayımlanan personel alım ilanları için başvuru yapcak adaylar başvurularını 23 Temmuz tarihine kadar yapabilecekler. Firmalar yayımladıkları ilanlarda kendilerine ait iletişim adreslerini paylaştılar. Adayların bu iletişim bilgileri üzerinden elektronik başvuru yapmaları gerekiyor.

Hastene Hizmetlisi alımı için TIKLAYINIZ

Ambulans şoförü alım ilanına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir