Gündem

Cep telefonu, televizyon, buzdolabı alacaklar buraya! Ziraat Bankası’nın elektronik sektörü kampanyası başladı! Hem artı taksit hem de ödeme erteleme verilecek…

Kampanyaların gitgide artmaya başladığı bankacılık sektöründe vatandaşların alışverişlerini daha avantajlı bir şekilde yapabilmesi için sektör sektör düzenlenen alışveriş kampanyalarını yakından takip etmesi zorunlu hale geldi. Gıda sektöründen kırtasiye sektörüne kadar pek çok avantajlı alışveriş kampanyası düzenleyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu avantajlı alışveriş kampanyaları arasına geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi.

Sektörde bulunan işyerleri ile sık sık anlaşmaya giderek pek çok alanda yapılacak olan alışverişleri müşterileri için avantajlı hale getiren Ziraat Bankası, bu kez elektronik sektörüne el attı. Elektronik eşya almak isteyen teknoloji tutkunlarına seslenen Ziraat Bankası, kampanyası kapsamında elektronik eşya alacak olan müşterilerine ek taksit sunacağını belirtti. Kampanyasını sadece ek taksitten oluşturmayan Ziraat Bankası, aynı zamanda banka müşterilerinin bu sektörde yapacakları alışverişlerin geri ödemelerinde erteleme olanağı tanıyacağını da duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, ELEKTRONİK SEKTÖRÜNDE YAPILACAK ALIŞVERİŞLERİ KAMPANYALARI ARASINA DAHİL ETTİ

Elektronik sektörünü kapsayan yeni bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle üye işyerlerinden tek seferde yapılacak olan 500 TL ve üzeri 2 ila 12 taksitli alışverişlerde artı 3 taksit ve 2 ay erteleme fırsatı sunacağı açıkladı. Artı taksit kampanyasını sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliğine sağlayan Ziraat Bankası, alışverişin 2 ila 12 taksitli olması halinde işletmelerin bu özelliği ödeme esnasında devreye sokabileceğini belirtti. Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerinin yararlanabileceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya dahil diğer detayları da kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NIN YENİ KAMPANYASINI ÖDEME ESNASINA HATIRLATMAK ÖNEMLİ

Ödeme esnasında taksitlendirme ve erteleme işlemi yapmak isteyen müşterilerine bir de uyarıda bulunan Ziraat Bankası, kampanyadan faydalanmak için işlem esnasında satış yetkilisine artı taksit ve erteleme talebinin hatırlatılmasının önemli olduğunu vurguladı. Taksit sayısı ile erteleme yapılan ay sayısının toplamın ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen azami taksit sayısını aşamayacağının altını çizen Ziraat Bankası, kampanya kapsamından yararlanacak olan bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısının yasal düzenlemeler çerçevesinde farklılık gösterebileceğine dikkat çekti. Aynı zamanda kampanya kapsamında talep edilen artı taksit ve erteleme ile ilgili işlemlerin slip üzerinde görülmesi gerektiğini belirten Ziraat Bankası, müşterilerini seçilen artı taksit ve erteleme koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılamayacağının altını çizdi.

İlgili Makaleler