Ekonomi

İş Bankası’nda emeklileri kazanmaya devam ediyor! Nakit 7.500 TL hemen hesaba aktarılıyor! Üstelik referans olana 500 TL daha veriliyor!

Kampanyaların devam ettiği bankacılık sektöründe en çok dikkat çeken kampanyaların başında SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) emeklilerine ödenen emekli promosyonları gelmeye başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankalar arasında yapılan anlaşma kapsamında emeklilere ödenen banka promosyonları, özel bankalarda 7 bin 500 TL’yi aşmaya başladı. Yüksek banka promosyonu veren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası ise, yeni banka promosyonu tutarlarını geçtiğimiz gün kamuoyu ila paylaştı.

Yüksek banka promosyonu ödemesi gerçekleştiren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde emekli olan yeni banka müşterilerine üç yıl maaşını kendi çatısı altında almak kaydıyla nakit olarak verdiği promosyonların yanı sıra emeklilere ekstra ayrıcalık tanıyacağını duyurdu. Emeklilere özel avantajlarını tek tek kamuoyu ile paylaşan Türkiye İş Bankası, emeklilerin yararlanabileceği ayrıcalıklar ile ek promosyon avantajı da sunmaya başladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA EMEKLİ PROMOSYONLARI 7 BİN 500 TL’YE YÜKSELDİ

Emeklilere özel olarak verdiği banka promosyonunda artışa giden Türkiye İş Bankası, emekli maaşı 1.499 TL’ye kadar olan emeklilere 5 bin TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olan emeklilere 6 bin 250 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerine maaş alan emeklilere ise 7 bin 500 TL emekli promosyonu vereceğini ilan etti. Emekli banka müşterilerinin aynı şekilde kendisi gibi emekli yakınlarına referans olması halinde referans başına 250 TL değerinde Pazarama MaxiPuan vereceğini açıklayan Türkiye İş Bankası, promosyonlara ek olarak toplamda 500 TL daha Pazarama MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu. Emekli banka promosyonları kampanyasının son tarihini de açıklayan Türkiye İş Bankası, 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapılan emekli maaşı taşıma işlemlerinin kampanyadan yararlanabileceğini belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA EMEKLİLERİN BAŞKA AYRICALIKLARI DA VAR

SGK ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında emekli banka müşterilerine özel olarak promosyon ödemeleri gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, aynı zamanda emekli olan banka müşterilerine ek ayrıcalıklar da tanıyacağını duyurdu. 31 Aralık 2022 tarihine kadar emeklilerin Maximum Kart ve ek kartlarından herhangi bir ücret almayacağını belirten Türkiye İş Bankası, aynı zamanda internet bankacılığından yapılacak olan tüm havaleler ile mesai saatleri içerisinde yapılacak olan tüm EFT işlemlerinden herhangi bir komisyon ücreti talep etmeyeceğini vurguladı. Her ay diğer ATM’lerden ücretsiz olarak iki kez emeklilere para çekme hakkı tanıyan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda emeklilere özel olarak faiz indirimli kredi kampanyalarının da devam edeceğini duyurdu.

İlgili Makaleler