Gündem

Nakit ihtiyacı olanlara TEB’den çağrı geldi! Yeni banka müşterilerine özel kredi kampanyası hazır! Üstelik ödeme erteleme de var!

Özellikle yeni banka müşterisi kazanmak için pek çok kampanya düzenlemeye devam eden bankacılık sektöründe rekabet kızışmaya başladı. Yeni ayda pek çok kampanyalar düzenleyen özel bankalar, bilhassa da yeni müşterilerine yönelik olan kampanyalarının sayılarını artırmaya özen gösterir hale geldi. Bu kampanyalar kapsamında yeni bir kampanyayı devreye sokmuş olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni banka müşterilerine özel olarak indirimli kredi kullanımı sağlayacağını duyurdu.

Hem yeni hem de eski banka müşterilerine sağladığı avantajlı hizmetler ile dikkatleri üzerine çeken bankalardan biri olan TEB, yeni ayda da kazançlı kampanyalarını sürdürme kararı aldı. Bu kapsamda yeni banka müşterilerine özel olarak bir kredi kampanyası oluşturmuş olan TEB, yeni banka müşterilerinin çekeceği ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını aşağıya indirdi. İndirimli kredinin ihtiyaç kredisi olduğunu belirten TEB, bireysel banka müşterilerinin yararlanabileceği kampanya detaylarını da kamuoyu ile paylaştı.

TEB’TEN ÇEKİLEN İHTİYAÇ KREDİLERİNDE YENİ BANKA MÜŞTERİLERİ FAİZ İNDİRİMİ ALIYOR

Yeni banka müşterilerine özel olarak kredi kampanyasının startını vermiş olan TEB, ‘Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası’ adı ile yeni bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyası kapsamında sunulan 36 aya kadar vadelendirilebilen ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine giden TEB, yeni banka müşterilerinin çekeceği ihtiyaç kredilerini yüzde 1,64 faizden başlatacağını duyurdu. Yeni banka müşterilerine sağladığı ihtiyaç kredilerinde sadece faiz avantajı sunmayan TEB, aynı zamanda krediden yararlanacak olan banka müşterilerinin kredi geri ödemelerinde üç aya kadar geri ödeme erteleme seçeneğinden de yararlanabileceğini açıkladı.

TEB, ERTELENMİŞ KREDİLERDE ERTELENEN AYLARIN FAİZİNİ İLK TAKSİTLE ALIYOR

Ertelenen krediler için detaylı bir açıklama gerçekleştiren TEB, ilk taksitte ertelenecek kadar ayın faizinin tahsis edileceğini duyurdu. Bireysel ihtiyaç kredilerinde kredi tahsis ücreti olarak kredi tutarının yüzde 0,5’ini alan TEB, Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi kısa tabiri ile BSMV’nin yüzde 10 olarak alınacağını belirtti. Kredi çekecek olan banka müşterilerine özel bir de hesaplama aracı sunan TEB, kampanya kapsamında çekilecek olan yüzde 1,64 faiz oranı ve 12 ay vade ile 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemelerinin 948 lira 50 kuruş olacağını açıkladı. Bu kapsamda BSMV de dahil olmak üzere 55 TL kredi tahsis ücreti kesecek olan TEB, aynı zamanda ortalama bir hesapla kredinin sigortasının 355 lira 22 kuruş olacağını bildirdi.

İlgili Makaleler