Gündem

İş Bankası büyük fırsatı duyurdu: 31 Ekim’e kadar gelenlere 7.500 TL promosyona ek 500 TL hediye kampanyası başladı!

Temmuz ayında, ilk 6 aylık enflasyon verileri doğrultusunda memur ve emekli maaşlarına zamlar yansıtıldı. Öte yandan 2022 yılında yüksek seyreden enflasyon nedeniyle, asgari ücrete de Temmuz’da ara zam uygulandı. Gelen bu zamlar sonrasında bankalar arasında emekli maaş promosyon ödemelerine ilişkin bir rekabet başladı ve İş Bankası, promosyon limitlerini güncelleyerek dikkatleri çekmeyi başardı. Türkiye’de en yüksek promosyon ödemesini yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası, ne kadar promosyon veriyor?

Geçtiğimiz aylarda yükselen emekli maaşları ile birlikte promosyon limitlerini artırmaya başlayan İş Bankası, maaşını taşıyan emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon veriyor ve bunun yanı sıra 600 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan hediyeleri de sunuyor. Emekli maaşını taşıyan ve yakınını da getirenler, İş Bankası’nın sunduğu promosyon fırsatından yararlanabiliyor. İşte detaylar…

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

SGK ile bankalar arasında imzalanan maaş promosyon ödemelerine ilişkin limitlerin yükseltilmesi ile birlikte, İş Bankası da maaşını taşıyan emekliler için ödediği promosyon tutarlarını artırdı. 1 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında promosyon kampanyası sunan İş Bankası, maaş ödemeleri için İş Bankası’nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi veriyor. Ayrıca SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kart için de ücret ödemiyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON AVANTAJLARI

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartlar için ücret ödemiyor ve ayrıca birçok avantajdan da yararlanabiliyor. Maaşını taşımak isteyenler İş Bankası şubelerinden, İşCep mobil uygulaması üzerinden, İnternet Şubesi üzerinden maaş taşıma başvurusunda bulunabiliyor. Maaşını İş Bankası’na taşıyanlara sunulan ayrıcalıkların yanı sıra emekli yakınının da maaşını İş Bankası’na taşımasına referans olanlar, 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan hediyesinden yararlanabiliyor.

YAKININI GETİRENE 500 TL MAXIPUAN HEDİYE

Yakınını İş Bankası’na getirerek kazanmak isteyen İş Bankası müşterileri, 31 Ekim 2022 tarihine kadar Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayıp Referans Kodunu alabiliyor. Maximum Mobil üzerinden İş Bankası müşterileri bu kampanyada en fazla 1 kez kod alabiliyor. Söz konusu kampanyada kişi başı 250 TL ve toplamda 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan hediye ediliyor.

İlgili Makaleler