Özel sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Finans, Sosyal Hizmet ve İletişim Personeli Alımı Yapıyor

Türk Kızılayı yaz aylarının gelmesiyle faaliyet alanlarında daha etkin çalışmayı amaçlıyor. Bu kapsamda çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyuran kurum kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. 

Bazı özel şartlar altında yayımlanan personel alım ilanında yer alan bu açık kadroları ve detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanı kısa süreli aralıklarla güncelleniyor. Yapılan son güncelleme ile yeni kadrolarda alımlar olacağı bildirilirken eski alımlara dair bazı ilanlar yayından kaldırıldı. 

Kamu İlanları olarak yeni yayımlanan bu personel alım ilanlarını ve tüm detaylarını sizlere aktarıyoruz. 

FİNANS PERSONELİ ALIMI

Türk Kızılayı bu kadroya yapılacak alımların Finans ve Hazine Yönetimi Yetkilisi pozisyonuna olacağını duyurdu. Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları şunlar.

Üniversitelerin iktisadi idari bilimler ve siyasalbilgiler fakültelerinden mezun olmak, Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak, Mali mevzuat ve Bankacılık mevzuatı bilgilerine sahip olmak, · İleri seviyede MS Office programlarını kullanabilmek,  İleri seviyede SAP kullanabilmek (SAP FinansModülü), · İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın olmak.i

SOSYAL HİZMET PERSONELİ

Kızılay bünyesine yapılacak bu personel alımları Sosyal Hizmet Uzmanı kadrosuna olacak. İlan için talep edilen en dikkay çeken şart ise yabancı dil şartı. Kızılay bu kadro için adayların Arapça, Kürtçe veya İngilizce dillerinden en az birini iyi derecede bilmelerini tercih sebebi saydı. 

Üniversitelerin Sosyal Hizmetler bölümünden mezun, Sosyal hizmet alanında en az 2 yıl deneyimli, Vaka yönetimi, takibi, raporlaması yapabilen, Tercihen insani yardım, koruma, saha alanında tecrübeli, Tercihen Suriye’de veya Suriye nüfusuyla kazanılmış iş, proje, eğitim deneyimi olan, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan,

İLETİŞİM PERSONELİ

Bu ilanda alımların İletişim Asistanı kadrosuna yapılacağı bilgisi verildi. İlana üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren iletişimle ilgili bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği açıklandı. İlana başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar ise şunlar;

İyi seviyede İngilizce bilmek (ikinci dil olarak Arapça bilen tercih sebebidir), Daha önce benzeri bir pozisyonda en az 1 yıllık iş deneyimi olmak, Analitik düşünme yapısına sahip, Çözüm odaklı düşünebilmek, sonuç odaklı olmak, Etkili yazılı ve sözlü iletişim yeteneğine sahip olmak, Ehliyet sahibi olan ve aktif araç kullanabilmek.

Kamu İlanları olarak vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.

Türk Kızılayı ilanlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için;  https://bit.ly/2G1BVFu

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir