Gündem

Ziraat Bankası müşteriyseniz; kış alışverişinizi ertelemeyin! Her alışverişe para hediye edilecek! 30 Kasım’a kadar alışveriş yapanlar Ziraat Bankası’ndan 150 TL kazanacak!

Bankaların yeni müşteri kazanmak için düzenlediği kampanyaların yanı sıra bankaların halihazırda müşterisi olan vatandaşlara sunduğu avantajlı alışveriş kampanyaları da ekim ayının en çok ilgi gören bankacılık kampanyaları olmayı sürdürdü. Bu bağlamda pek çok sektör ile masaya oturan özel ve kamu bankaları, müşterilerinin daha karlı bir alışveriş yapabilmesi için yeni anlaşmalara vardı. Yeni bir anlaşmaya varmış ve yeni bir kampanya başlatmış bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, bu kez kış alışverişi yapacak olan müşterileri için hediyeler hazırladı.

Avantajlı kampanyalar düzenleyen ve düzenlediği kampanyalar ile müşterilerine her geçen daha çok kazandırmaya başlamış olan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla da giyim, aksesuar ve ayakkabı alışverişi gerçekleştirecek olan banka müşterilerini düşünerek iş birlikleri gerçekleştirdi. Bu sektörlerde yapılacak olan her alışverişe TL değerinde Bankkart Lira hediye etmeye hazırlanan Ziraat Bankası, toplamda 150 TL Bankkart Lira kazandıracak olan kampanyasının şartlarını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, ALIŞVERİŞLERE 150 TL HEDİYE ETMEYE BAŞLADI

Yeni kampanyası ile müşterilerine daha çok kazandırmayı amaçlayan Ziraat Bankası, yeni kampanyası kapsamında 17 Ekim 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar Bankkart ile Bankkart anlaşmalı ayakkabı, giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya harcama yapmadan önce katılım yapmanın şart olduğunu müşterilerine hatırlatan Ziraat Bankası, kampanyaya katılım için Bankkart Mobil uygulamasını ve Bankkart internet sitesini işaret etti. Kampanya kapsamında ödül kazanımı için alışverişlerin muhakkak Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılmasını şart koşan Ziraat Bankası, ödemelerin ise Bankkart POS’undan yapılmasının şart olduğunu müşterilerine hatırlattı.

E-TİCARET ALIŞVERİŞLERİNİN ZİRAAT BANKASI’NDAN ÖDÜL KAZANDIRMAYACAĞI AÇIKLANDI

Kış alışverişi öncesinde hem giyim hem ayakkabı hem de aksesuar sektörü ile yeni bir anlaşmaya varan Ziraat Bankası, yeni kampanyasının detaylarını da müşterileri için duyurdu. Buna göre, Ziraat Bankası, kampanya kapsamında e-Ticaret sitelerinden yapılacak olan alışverişlerine herhangi bir ödül kazandırmayacağını belirtti. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilkini kampanya kapsamında değerlendirecek olan Ziraat Bankası, Bankkart Liraları şartları sağlayan müşterilerine anında yükleyeceğini duyurdu. Harcama tutarı için Bankkart’ın hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yapılacak işlemlerin dikkate alınacağını duyuran Ziraat Bankası, kampanya kapsamında alışverişlerin peşin veya taksitli yapılabileceğini açıkladı. Kampanyasının müşteri bazında olduğunu hatırlatan Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler ile iptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri gibi işlemleri kampanyaya dahil etmedi.

İlgili Makaleler