Ekonomi

İlk kez TEB’li olacak olanlara, avantajlı nakit desteği! Faizler yüzde 1,64’e kadar düşürüldü! Günde 31 TL ödeyene 10 bin TL’lik kredi hizmeti sunulacak!

2021 yılının son çeyreğinde ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin, 2022 yılının sonlarına doğru yaklaşıldığı şu günlerde de birçok faktörün etkisi ile daha da ağırlaşmış olması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin fahiş rakamlara ulaşmalarına sebep oldu. Durmadan artan enflasyon karşısında geçerliliklerini yitiren maaş iyileştirmeleri, vatandaşların yeni nakit desteklerine ihtiyaç duymalarına yol açtı.

Sene başından bu yana yüksek enflasyon karşısında tüketicileri koruma altına alabilmek adına maaş iyileştirmeleri yapan ve yanı sıra çeşitli destek kampanyaları düzenleyen kamu kurumları, yeni zamlar için ocak ayına işaret etti. Yaklaşık olarak 3 ay sonra açıklanacak olan yeni zam oranları için heyecanlı bekleyişlerine devam eden vatandaşlar, bu süreç içerisinde bütçelerinde oluşan deliğin daha da büyümemesi adına bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakın takibe aldı. Bu esnada milyonlarca tüketicinin yüzünü güldüren düşük faizli kredi kampanyası haberi, Türkiye Ekonomi Bankası’ndan geldi.

Sektörün en önemli ve en gelişmiş özel bankaları arasında yer alan Türkiye Ekonomi Bankası, henüz müşterisi olmayan tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyasını hoş geldin faizi avantajı ile başvurulara açmış olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN YENİ MÜŞTERİLERİNE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ!

Sene başından bu yana geçim dertleri devam eden vatandaşlar için pek çok farklı başlık altında avantajlı kampanyalar geliştiren Türkiye Ekonomi Bankası, ilk kez TEB’li olacak olan yeni müşterileri için de düşük faizli bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası, geliştirmiş olduğu yeni kredi kampanyası kapsamında başlangıç faiz oranını yüzde 1,64, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi. Ayrıca banka, kredi kampanyası kapsamında destek alan vatandaşların taksit ödemelerini 3 ay erteleyebileceklerini de belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NIN HOŞ GELDİN KREDİSİ KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

İlk kez TEB’li olacak olan vatandaşların başvurularına açılmış olan yeni kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosu, şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,64
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Aylık taksit tutarı: 948,50 TL

İlgili Makaleler