İşkur İş İlanları

Hastaneler, KGM, EGM Gibi Kurumlar TYP İle Yüzlerde Personel Alım İlanı Yayımladı

Yeni hafta ile birlikte TYP ile personel alımı için çok sayıda alım ilanı yayımlandı. 

Çeşitli kamu kurumları tarafından yayımlanan TYP personel alım ilanlarında farklı uygulama alanlarından geçici personel alımı olacağı bildirildi.

Yaz ayları için yayımlanan personle alım ilanlarında yer alan uygulama alanları, alım yapılacak şehirler ve TYP ilanlarına başvuru koşulları sizlerle. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARI

Türkiye geneli binlerce vatandaş tarafından beklenen yaz dönemi TYP ilanları için ilk duyurular yayımlandı. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan duyurularda aşağıda yer alan il ve ilçelerde çok sayıda personel alımı olacak. 

İl Sağlık Müdürlükleri, Karayolları Genel Müdürlükleri, İl Emniyet Müdürlükleri Müftülükler, İl özel idareleri gibi kurumların yayımladığı ilanlara dair detaylar şu şekilde.

Alım Yapılacak Şehirler

TYP ile personel alımı yapacak olan kurumların bulundukları şehirler. 

Elazığ Merkez ve Elazığı Arıcak. Adıyaman Besni ve Adıyaman Gölbaşı, Kırklareli Merkez ve Demirköy, Pehlivanköy, Babaeski. Mardin Merkez ve çok sayıda ilçesi. 

Bu kurumlara yapılacak TYP personel alım ilanları ise tek bir uygulama alanından yayımlandı. İlanlara göre alımlar Çevre Temizliği pozisyonunda olacak. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

TYP ile yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları bulunuyor. 

Bu başvuru koşulları standart koşullardan oluşmakla beraber İŞKUR tarafından adaylara duyuruluyor. İlanlara başvuru yapacak adaylardan bu başvuru şartlarına ek ekstra şartlar istenilmiyor. 

Bu çerçevede Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sayfası üzerinden ilan edilen geçici personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları şunlar. 

O Başvuru Koşulları

İlanlara başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken ilk koşul Türk vatandaşı olmak. Bu şartın yanında adayların kamu haklarından mahrum olmamaları ve görevli düzenli yapmaya engel sağlık sorunlarının bulunmaması gerekiyor. 

Bu şartlara ek olarak adayların 18 yaşından büyük olmaları, emekli veya dul aylığı almıyor olmaları, açıköğretim fakülteleri hariç öğrenci olmamaları isteniyor. 

Tüm bu koşulların yanında ayrıca başvurular için adayların İŞKUR’a kayıtlı işçi olmaları talep ediliyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan iş ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Bunun için adayların bulundukları il veya ilçelerdeki İŞKUR birimlerine gitmeleri yeteri olacak. 

İlanlara Ulaşmak Adına

Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. İŞKUR TYP ilanları arama sayfasına ulaşacaksınız. Burada yer alan hiçbir bölümü doldurmanıza gerek yok, direkt olarak Ara butonuna basarak tüm ilanlara ulaşabilirsiniz.

İŞKUR TYP ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir