Ekonomi

Emeklilerin sonunda yüzü gülecek: Ayda 450 TL ödeyerek 10 bin TL destek kredisi alınabilecek!

Bankaların emekliler için düzenlediği kampanyalara bir yenisi daha ekleniyor. Maddi zorluklardan dolayı ay sonunu zor getirenler planladığı tatili, geziyi ertelemek zorunda kalanlar için başlatılan bu büyük fırsat Türkiye İş Bankası tarafından tüm emeklilere tanınıyor.

İş Bankası üzerinden maaş hesabı bulunan tüm ihtiyaç sahipleri mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılım sağladığı anda düşük faizli kredi fırsatından yararlanabilecek. Bankanın emeklilere özel sunduğu bireysel ihtiyaç kredisi 36 ay vade ile geri ödenebilecek. Bütçeye uygun bir tasarım sağlayabilmek özel ihtiyaç kredisi ile daha kolay hale gelecek.

İŞ BANKASI EMEKLİYE ÖZEL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİSİ NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

İş Bankası İşCep kullanıcıları için ayrıcalıklı bir alan oluşturuyor. Bankanın sunduğu kampanya devam ederken emeklilere özel sunulan promosyon ödemesinin yanında ayrıcalıklı rakamlar üzerinden kredi kullanımını da kolaylaştırıyor. 7.500 TL’ye kadar geri ödemesiz nakit promosyon tutarı bankaya maaşını taşıyan emekli kullanıcılığı anında yatırılıyor.

Bununla beraber ek 10.000 TL kredi düşük faiz oranı ve 36 ay taksitlerle aylık sadece 454 TL’ye alınabiliyor. Bankanın sunduğu bu ayrıcalıklı tekliften yararlanmak isteyenlerin bankada kayıtlı emekli maaşı hesabı bulunması yeterli oluyor. Bununla beraber banka şubesine gitmeye gerek kalmadan anında yapılacak birkaç işlemle bu tutar hesaba yatırılıyor.

İŞ BANKASI EMEKLİYE ÖZEL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU VE ÖDEME TABLOSU

İş Bankası’nın avantajlı teklifleri arasında emeklilere sunulmuş bu özel kredi paketi ile acil nakit ihtiyacı son bulacak. Özel kredi avantajları kapsamında isteğe göre 12 ay ya da 36 ay vade uygulanabiliyor. 55 TL kredi tahsis ücreti karşılığında aylık taksitlerle ve %2.03 faiz oranı ile 10.000 TL kredi hesaba tanımlanıyor. Türkiye İş Bankası’nın sunduğu kredi kampanyasına katılmak isteyenlerin ise İşCep uygulaması içerisinde yer alan başvuru alanını kullanması mümkündür. Bunun dışında internet şubesi üzerinden yapılacak başvurularda kabul ediliyor.

Başvuru sürecinde her müşterinin risk durumu, kullanacağı kredi tutarı üzerinden faiz oranı ve vade süresi değişiklik gösterebiliyor. Ödemeler bir sonraki ayın belirlenmiş gününde başlatılıyor. Hesaplanmış olan maliyet oranı Hayat Sigortası primi ile birlikte sunuluyor. Aşağıda örnek ödeme tablosunda bankanın faiz oranları, kredi kullanımına yönelik oluşan vade süresi üzerinden aylık taksit tutarı detaylı şekilde incelenebilir.

10 Bin TL 12 ay vadeli kredi:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL
  • Kredi aylık faiz oranı: %2,03
  • Kredi aylık vade süresi: 12 ay
  • Kredi aylık tahsis ücreti: 55 TL
  • Kredi aylık taksit tutarı: 977 TL

10 Bin TL 36 ay vadeli kredi:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL
  • Kredi aylık faiz oranı: %2,35
  • Kredi aylık vade süresi: 36 ay
  • Kredi tahsis ücreti: 55 TL
  • Kredi aylık taksit tutarı: 454 TL

İlgili Makaleler