Gündem

Gıda market harcamasına maddi destek geldi: Banka manav, şarküteri ve kasap ürün alışverişine 150 TL hediye edecek!

Yükselen enflasyon haneleri maddi olarak sarsmaya devam ediyor. Gıdaya olan erişimin zorlaştığı ülke çıkarlarının ön planda olduğu bir dönemde özellikle gıda fiyatlarında yaşanan artış ay sonunu getirmekte zorluyor. Hal böyle iken bu süreçte destek olabilecek farklı kanallara yönelik fırsatlar daha da ön plana çıkıyor.

Son dönemlerde bankaların müşterisine yönelik sunduğu indirimli ürün alışverişi, bedava indirim kuponu ve benzeri farklı uygulamalarda dikkat çekiyor. Vakıfbank bu uygulamalara bir yenisini daha ekliyor. Gıda marketi alışverişine 150 TL Worldpuan hediye kampanyasını duyurdu.

VAKIFBANK 150 TL GIDA İNDİRİMİ KAZAN KAMPANYASI NEDİR? NASIL FAYDALANILIR?

VakıfBank’ın 30 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyası tüm müşteriler için geçerlidir. Ek kart ya da sanal kart ile yapılacak alışveriş sürece dahildir. İndirim kampanyasından gıda marketi alışverişi, manav, şarküteri ve kasap sektöründen yapılacak alışverişlerde geçerli oluyor. Ancak belirli şartları yerine getirenler ve istenen harcama tutarını sağlayanlar bu kampanyaya katılabiliyor.

VakıfBank world üyesi işyerleri üzerinden yapılacak tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 250 TL üzeri alışverişte kazandırıyor. 15 TL’den başlayan kazanç toplamda 150 TL’yi buluyor. Aynı gün içinde yapılacak tek seferlik 250 TL üzeri alışverişlerden sadece birisi kampanya sürecine dahil edilebiliyor.

VAKIFBANK 150 TL GIDA İNDİRİMİ KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

VakıfBank’ın banka kartı ya da kredi kartı sahipleri için sunduğu bu kampanya ve uygulama üzerinden yapılacak katılım sonrasında geçerliliğini koruyor. Bunun için yapılması gerekenler Vakıfbank Mobil uygulamasında cep telefonuna indirerek Cepte Kazan menüsüne gelip kampanyaya  tek tuşta katılım sağlamaktır. Kampanya süreci devam ederken tüm şartları yerine getirip kampanyaya katılanlar 6 Aralık tarihinde Worldpuanları hesabında bulabilir. 7 Ocak tarihine kadar Worldpuanlar kullanıma devam edilebilir.

Kampanya bankada kayıtlı cep telefonu numarası ile yapılacak katılımlarda da geçerlidir. Kampanyaya katılım sürecini cep telefonunun mesaj kısmı üzerinden yapmak isteyenler şu adımları takip edebilir:

  • Cep telefonunun mesaj kısmına GIDA yazılır.
  • Bir boşluk bırakarak kredi kartının son altı hanesi yazılır.
  • 6635’e kısa mesaj olarak gönderilir.

VakıfBank gıda marketi alışverişine 150 TL Worldpuan kazan kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler