Gündem

Öğretmen ve Öğretim Görevlilerine indirimli uçuş müjdesi geldi: THY ile öğretmen, eşi ve çocuğu yüzde 20 indirim ile uçabilecek!

Türk Hava Yolları yurtiçi uçuşlarda geçerli indirim kampanyasını başlattı. Öğretmenler ve öğretmenlerin ailelerine yönelik uçuşlara %20 indirim hediye ediliyor. Belirli kampanya tarihleri arasında satın alınacak uçak biletlerinde geçerli olacak indirimden tüm öğretmenler faydalanabiliyor.

Yurt içerisindeki farklı bir ile yapılacak uçuşlarda öğretmenler ya da öğretim görevlileri 3 Kasım 2022 ile 20 Nisan 2023 tarihleri arasında yapacakları bilet alımlarında %20 indirim hediye edilecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi ve ayrıca Miles&Smiles üyeliği bulunması gerekiyor.

ÖĞRETMENLER İNDİRİMİ NE ZAMAN GEÇERLİ OLACAK? KİMLER YARARLANABİLECEK?

Öğretmen ve öğretim görevlilerinin tatil dönemlerine denk gelecek özel indirim fırsatı sayesinde seyahat etmek bir ayrıcalık haline gelecek. Okulların ara tatil dönemi ve 15 tatil dönemini kapsayacak olan tarihlerde indirimli olarak seyahat edilebilecek. Kampanya 20 Nisan tarihine kadar ekonomi ya da Business kabin yurtiçi uçuşlarda geçerlidir.

Kampanya dönemi devam ederken yurtiçi uçuşlarda tek yön ya da gidiş geliş uçuşları için geçerli kabul ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan öğretmenler ve aileleri Bunun dışında YÖK’e bağlı olarak üniversitede öğretim üyeliği yapanlar ve ailelerine %20 indirim sağlanıyor.

ÖĞRETMENLER %20 İNDİRİMDEN NASIL YARARLANACAK? KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Miles&Smiles üyelik hesabı oluşturması gerekiyor. Bunun için mobil uygulama kullanılabilir. Turkishairlines.com.tr adresi üzerinden Miles&Smiles hesabı içinde yer alan kişisel “Bilgilerim” kısmına TC kimlik numarası girilmelidir. Ardından indirim seçenekleri kısmına gelerek bu alana “Öğretmen” ibaresi işaretlenmelidir.

Bilet alımı yapılmadan önce hesaba giriş yapmak gerekiyor. Seçeneklerde belirlenen kabin ve yolcu seçimi yapılıp öğretmen alanı işaretlenmelidir. İndirimli fiyat ödeme kısmına gelindiğinde yansıtılacaktır. Seyahat yapacak olan öğretmen, eşi ve çocukları da bu kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya farklı kampanyalarla beraber birleştirilerek kullanılamaz. Eğer bilet üzerinde iptal ya da değişiklik uygulanırsa ücret seçilen sınıfa yönelik uygulanır. Yurt içerisinde aktarmalı seferlerde de geçerli olacaktır. Türk Hava Yolları sunduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanya iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler