Ekonomi

Şartsız, Kefilsiz banka kredisi arayanlara müjdeli haber geldi: Acil ihtiyaca şubesiz, faizsiz nakit avans desteği ile beklemeye son verildi!

Garanti BBVA Mobil müşteriye özel 5.000 TL’ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasını duyurdu. Acil nakite ihtiyacı olanlar konut, taşıt, borç kapatma kredisi arayanlar, kredi kartı bloke olanlar için faizsiz olarak sunulan bu teklif alınan tutar kadar geri ödeme yapabilmeyi sağlıyor.

Garanti BBVA müşterilerine özel sunulan bu kampanya şubeye gitmeye gerek kalmadan başvuru yapılarak anında hesaba tutarın yatırılmasını sağlıyor. Başvuru sırasında şartları karşılayıp onay alanlar ek bir masraf olmadan Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasını değerlendirebiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin son başvuru tarihine kadar kampanyaya katılım şartlarına karşılaması yeterli oluyor.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine sundukları teklifler her türlü harcamaya yönelik oluşabilecek masrafların acilen giderilebilmesini destekliyor. 1 Kasım tarihinde itibaren Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden müşteri olma adımlarını tamamlayanlar kampanyadan yararlanabilir. Bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlara bu fırsat sunuluyor.

Bireysel kredi kartı başvurusu yapıp onay alanlar kartı kullanıma açtıktan sonra uygulama üzerinden Faizsiz Nakit Avans başvurusunu gerçekleştirebiliyor. 6 ay taksit fırsatı ile 15 Kasım tarihine kadar kampanya geçerliliğini koruyor.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyaya katılmak isteyen her Garanti BBVA müşterisi mobil uygulama içerisinde yer alan “müşteri olmak istiyorum” adımını tamamlaması ve görüntülü görüşme yolu ile süreci başlatması gerekiyor. Son olarak kredi kartı başvurusu yapıp onay alındığında 5000 TL’ye kadar herhangi bir tutar istenebiliyor. Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil, uygulama internet şubesi ya da Bonus Flaş üzerinden sağlanabiliyor. Kredi kartı başvurusu onay alan kişiler bir gün sonrasında Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusunu yapabiliyor.

Kampanya her kullanıcı için yalnızca bir kez faydalanılabilir. En fazla 5000 TL ve 6 taksit yapılabiliyor. Başvuru sürecine ticari kredi kartı kullanımları sanal kart ya da ek kart kullanımları dahil edilmiyor. Bireysel kredi kart kullanıcıları bu kampanyayı değerlendirebiliyor. Kampanya süreci bittikten sonra bankanın belirlemiş olduğu faiz oranı üzerinden Taksitli Nakit Avans kullanımına devam edilebilir. Garanti BBVA sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler