Gündem

PttAVM’den ayçiçek yağı indirimi! 5 litrelik TMO marka ayçiçek yağı 135 TL’den satışa sunuldu! Stoklar bitmeden sipariş verin!

Geçtiğimiz senenin son çeyreğinde altın piyasası ve para piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararlarına rağmen etkisini arttırdı ve aralık ayının ortasına gelindiğinde hem döviz kurlarında hem de altın fiyatlarında tarihi seviyele kayda geçti. O dönem içerisinde ekonomi piyasalarında yaşanan bu gelişmeler, her sektörde olduğu gibi gıda sektöründe de yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu.

Aralık ayının ortasında toplanan bakanlar kurulu, Merkez Bankası’nın yetersiz kalışı ile birlikte harekete geçerek Türk Lirası’nın değer kaybı yaşamasının önüne geçmek adına yeni bir ekonomik model geliştirildiğini duyurdu. Aynı gün içerisinde yürürlüğe giren yeni ekonomik model ile birlikte döviz kurlarının ve altın fiyatlarının bir gece içerisinde rekor bir şekilde gerilemesi sağlanırken ürünlere yansıtılmış olan zamların da geri alınacağı düşünüldü. Ancak ocak ayının başında piyasaların tekrar yukarı yönlü hareketlerine geri dönmesi, var olan zamlara yenilerinin eklenmesine yol açtı.

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler sonucunda fiyatı en çok zamlanan gıda ürünlerinden birisi ayçiçek yağı oldu. Her evin temel gıda ihtiyaçlarından olan ayçiçek yağının o dönem içerisinde fahiş rakamlara ulaşmış olması tüketiciyi ayçiçek yağsız bırakırken şubat ayının sonunda resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının ayçiçek yağında tedarik problemlerine sebep olması, fiyatların daha da katlanmasına yol açtı.

Bugün tedarik problemleri kısmen de olsa giderilmiş olmasına rağmen halen tüketicinin istediği seviyeye gerileyemeyen ayçiçek yağı fiyatları, uygun fiyatlar karşılığın satış yapan noktaların araştırılmasına sebebiyet verdi. Bu noktada devreye giren PttAVM, online olarak satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağı ürünlerinde dev indirimler yapıldığına, özellikle TMO marka ayçiçek yağı ürününün dip fiyata çekildiğine dikkat çekti.

PTTAVM’DEN İNDİRİMLİ TMO AYÇİÇEK YAĞI SATIŞI!

Online satış platformlarından olan PttAVM, bünyesinde satışa sunmuş olduğu TMO marka ayçiçek yağında indirime gidildiğini duyurdu. Platformda yer alan bilgiye göre 5 litrelik ayçiçek yağının 135 TL’den satışa sunulduğu öğrenildi.

PTTAVM’DEN TMO AYÇİÇEK YAĞINDA PAKET SATIŞI İNDİRİMİ!

TMO markalı ayçiçek yağı ürünlerinin toptan alınması durumunda da indirimli fiyat garantisi veren PttAVM, ilgili paket içeriklerini şu şekilde sıraladı:

  • TMO ayçiçek yağı 2x 5 L: 270 TL
  • TMO ayçiçek yağı 4x 5 L: 540 TL

İlgili Makaleler