Personel Alımı

KPSS Şartsız 57 Kamu Personeli Alımı İçin DPB’de İlan Yayımlandı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) hem resmi gazete üzerinden hemde devlet personel başkanlığının internet sayfası aracılığıyla personel alım ilanı yayımladı.

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında iki farklı birime toplam 57 personel alımı olacağı duyuruldu. Alımlara başvuruda bulunmak için ise KPSS puanına sahip olmak gerekmiyor. 

TÜBİTAK tarafından ilan edilen personel alımlarına dair tüm ayrıntılar sizlerle. 

KPSS’SİZ 57 PERSONEL ALIM İLANI

DPB’de ilan edilen personel alım ilanı iki farklı duyuru gibi yayımlandı. Yayımlanan ilk duyuruda alımların Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezine (MAM) olacağı bildirildi.

Alımlara ilişkin diğer duyuruda ise alımların Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bünyesine olacağı duyuruldu. 

Kadro Bilgileri

TÜBİTAK 57 personel alım ilanında yer alan kadrolar ve kontenjan ayrıntıları

Söz konusu personel alım ilanına göre TÜBİTAK MAM 1 personel alımı yapacak. TÜBİTAK BİLGEM ise 56 personel istihdam edecek. 

TÜBİTAK MAM personel alım ilanında alımların Uzman/Uzman Yardımcısı kadrolarına olacağı bildirildi. 

TÜBİTAK BİLGEM personel alım ilanında ise açık kadrolar Araştırmacı, Teknik Personel ve Destek Personeli kadroları olarak duyuruldu. 

BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar ilan metninde yer alan başvuru şartlarını sağlamak zorundalar. 

Bu başvuru koşullarında en önemli detay öğrenim şartı. Her kadro için belirlenen öğrenim şartını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. 

Diğer koşullar ise Türk vatandaşı olmak, bazı kadrolar için 2 yıl veya daha fazla mesleki tecrübeye sahip olmak, yine bazı kadrolar için talep edilen sertifika belge gibi şartları sağlamak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Kurum ilan ile ilgili tüm detayların TÜBİTAK’ın resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebileceğini bildirdi. Başavurular ise İŞKUR üzerinden olacak. 

İlana ilişkin ayrıntılar ve ilan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir