Gündem

Türkiye İş Kurumu’ndan evden çalışma fırsatı! Evde paketleme ilanları resmen yayınlandı! En az bin TL, en fazla 4 bin TL kazanacaksınız!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine yeni dönemin olumsuz siyasi gelişmelerinin de eklenmesi, hali hazırda zamlı olan ürün fiyatlarının daha da zamlanmasına ve dolayısı ile de vatandaşların geçim dertlerinin büyümesine sebep oldu. Artan enflasyon doğrultusunda hükümet yetkilileri tarafından yapılmış olan tüm maaş iyileştirmelerine rağmen bütçelerini toparlama noktasında güçlük çeken vatandaşlar, ek gelir elde etmenin yollarını aramaya başladılar.

Mevcut işlerinin getirilerine ek olarak bir işte daha çalışma ve dolayısı ile de aylık kazançlarını arttırmak isteyen vatandaşlara, Türkiye İş Kurumu’ndan müjdeli haber geldi. Birçok farklı kategori altında vatandaş yararına hizmetler sunan Türkiye İş Kurumu, resmi internet sayfası üzerinden yeni bir iş kategorisi açıldığını duyurdu. Söz konusu kategori kapsamında evden çalışmaya imkan tanındığını belirten kamu kurumu, ek gelir elde etmek isteyen tüketiciler için ayrıntıları paylaştı.

EVDEN KAZANMAK İSTEYENLERE TÜRKİYE İŞ KURUMU’NDAN YENİ İŞ FIRSATI!

Ülkemizin değerli kamu kurumlarından olan ve personel alımı ilanlarının yanı sıra, istihdam projeleri ve ödeme hizmetleri ile de vatandaşların hayatlarına dokunan Türkiye İş Kurumu, ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında ek gelir ihtiyacı hisseden vatandaşlar için yeni bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyurusunda evden çalışarak gelir elde etmenin mümkün olduğuna dikkat çeken kamu kurumu, ayrıntıları paylaştı.

Hem kamu kurumlarının hem de özel sektörün personel arayışlarına destek olan Türkiye İş Kurumu, evde paketleme işleri sayesinde bin TL’den 4 bin TL’ye kadar gelir elde edilebileceğini bildirdi. Birçok farklı şirket tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarını duyuran Türkiye İş Kurumu, söz konusu ilanların başvurulara açık olduğunu belirtti.

TÜRKİYE İŞ KURUMU’NUN EVDEN PAKETLEME İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan evde paketleme iş ilanlarına başvuru yapabilmek için öncelikle kurumun resmi internet sitesi üzerinden veya ikamet edilen şehrin müdürlüklerinden kayıt oluşturulması gerekmektedir. İş arayan pozisyonunda açılan kayıtın ardından kurumun resmi internet sitesi üzerinden iş başvuru yapılabilmektedir.

İlgili Makaleler