Jandarma Lise Mezunu Personel Alım İlanı DPB’de Yayımlandı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı kendisine ait internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile lise mezunu adaylar arasından askeri öğrenci alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu ilan 1 Temmuz itibariyle Devlet Personel Başkanlığı’nın askeri personel alım ilanları sayfası üzerinden ilan edildi. 

DPB tarafından yayımlanan duyuru metninde yalnızca alımlara ve başvurulara ilişkin genel bilgiler verilirken şu ifadeler kullanıldı. ”2019 yılı Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesine (220) erkek öğrenci alınacaktır. Başvurular 01-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.”

İLAN DETAYLARI

Söz konusu alım ilanında yer alan başvuru bilgilerinde alımlara başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken koşullar paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı emrinde görev yapacak personeller Muvazzaf Subay ihtiyacının karşılanması maksadıyla alınacaklar. 

Başvuru Şartları

İlan metninde yer alan ve genel başvuru şartlarının dışında yer alan koşullar şunlar: Lise ve dengi bir okuldan mezun olmak, Ocak ayının biri itibariyle yirmi bir (21) yaşını bitirmemiş olmak, (1 Ocak 1998 ve sonrası doğumlu olmak), Erkek olmak, Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak.

İlana başvuruların nasıl yapılacağına dair tüm ayrıntılar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir