Ekonomi

Yapı Kredi Bankası’ndan Eskişehir’de uygun fiyatlı satılık gayrimenkul ilanları! 3+1 daire 250 bin TL’den satışa sunuldu!

Hammadde fiyatlarının yükselişinden etkilenerek fahiş rakamlardan satışa sunulan gayrimenkuller, yeni dönemde konut sahibi olmak isteyen veya birikimini gayrimenkul sektöründe değerlendirmek isteyen vatandaşları zora soktu. Sıfır gayrimenkullerin yüksek fiyatlarından etkilenerek zamlanan ikinci el gayrimenkullerde de yüzleri gülmeyen vatandaşlar, ev sahibi olma planlarını ertelemek durumunda kaldı.

Sene başından bu yana birçok kamu kurumu ve özel sektör kuruluşu tarafından avantajlı kampanyalar duyurulmuş olsa da yeni dönemin zorlayıcı ekonomik şartları, vatandaşların birikimleri doğrultusunda ev sahibi olabilme hayallerini gerçekleştirememelerine yol açtı. Bu noktada devreye giren özel kurumlardan olan Yapı Kredi Bankası, uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışını resmen başlattığını bildirdi. Banka anlaşmaya vardığı Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son iki ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ESKİŞEHİR ALPU’DA SATILIK KONUT İLANI!

İcralık gayrimenkul satışı için Intengo platformu ile anlaşmaya varmış olan Yapı Kredi Bankası, söz konusu platform üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelerde Eskişehir’de bulunan icralık gayrimenkullere de yer verdi. Eskişehir adına düzenlemiş olduğu ilk ihalede Alpu ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü tanıtan banka, ayrıntıları paylaştı.

Intengo platformu üzerinden düzenlenmiş olan ilk ihalede satışa sunulan gayrimenkulün 3+1 büyüklüğünde olduğunu ifade eden Yapı Kredi Bankası, 110 metrekarelik kullanım alanına sahip olan daire için 250 bin TL talep etti. Banka, ihaleye katılarak gayrimenkul için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin 12 bin 500 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ESKİŞEHİR TEPEBAŞI’NDA SATILIK KONUT İLANI!

Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede de daire nitelikli bir gayrimenkulü satışa sunduğunu ifade eden Yapı Kredi Bankası, ilgili dairenin 3+1 büyüklüğünde olduğunu ve 90 metrekarelik kullanım alanının bulunduğunu bildirdi. Dairenin Tepebaşı ilçesinde olduğunu ifade eden Yapı Kredi Bankası, bu daire karşılığında 875 bin TL talep etti. Yapı Kredi Bankası ihale katılım bedelini 43 bin 750 TL olarak belirlemiş olduğu dairenin ısınma tipinin kombi olduğunu da açıkladı.

İlgili Makaleler