Ekonomi

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan piyasanın altında gayrimenkul satışı! İstanbul’da depolu dükkan 1 milyon 50 bin TL’den satışa sunuldu!

Faaliyete geçmiş olduğu günden bu yana hem tüketiciler hem de birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcılar için avantajlı kampanyalar geliştiren Türkiye Ekonomi Bankası, zorlu ekonomik şartların geliştiği yeni dönemde de vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda sene başından bu yana hem kart kampanyaları hem de finansman hizmetleri geliştiren banka, bu kez de artan gayrimenkul fiyatlarına karşı bütçeleri çerçevesinde satışa sunulan gayrimenkul bulmakta zorluk çeken vatandaşlar için yeni bir duyuru yayınladı.

Elinde bulunan icralık gayrimenkulleri kendi ihale platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunduğunu ifade eden Türkiye Ekonomi Bankası, bu kapsamda İzmir ve İstanbul illerinde bulunan iki ayrı gayrimenkul için de uygun fiyatlı yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN DEPOLU DÜKKAN İHALESİ!

Sektörün önde gelen isimlerinden olan Türkiye Ekonomi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışlarını gerçekleştirebilmek amacı ile kurmuş olduğu TEB Gayrimenkul platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesinde İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan bir dükkanı fiyat teklifine açmış olduğunu bildiren Türkiye Ekonomi Bankası, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yasa ihale platformu TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın depolu olduğu ve kullanım alanının 138 metrekare olarak ölçüldüğü bilgisi kaydedildi. Sümbül Sokak cephesinde bulunan depolu dükkan için 1 milyon 50 bin TL talep eden banka, ihale başvurularının TEB Gayrimenkul platformu üzerinden kabul edildiğini belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK BAĞ EVİ!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi yasal ihale platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesinde İzmir ilinin Torbacılar ilçesinde bulunan bir tarlayı üzerindeki bağ evi ile birlikte satışa sunduğunu ifade eden Türkiye Ekonomi Bankası, ayrıntıları paylaştı.

40 bin 377 metrekarelik tarlanın üzerinde 120 metrekarelik ruhsatsız bir bağ evinin bulunduğunu belirten Türkiye Ekonomi Bankası, satışın tam hisse ile gerçekleştirileceğini bildirdi. Banka bu gayrimenkul için belirlemiş olduğu başlangıç bedelini 9 milyon 500 bin TL olarak açıkladı.

İlgili Makaleler