Ekonomi

Ankara’da uygun fiyatlı dükkan satışı resmen başladı! Devletin katılım bankası, 22 bin 500 TL ödeyene 82 metrekarelik dükkanın tapusunu verecek! Bu fiyat kaçmaz!

Geride bırakmış olduğumuz senenin eylül ayında yükselmeye başlayan dolar kuru, ani atağı ile piyasaları bir anda alt üst etti. Tüketiciler başta olmak üzere piyasa uzmanlarını da şaşırtan bu gelişmenin altın piyasasına da etki etmesi, gündelik hayat şartlarının kısa süre içerisinde ağırlaşmasına sebep oldu. Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında kayda geçen yüksek seviyeler, gıda sektörü başta olmak üzere hizmet alınan her sektörde yüksek oranlı zamların gözlenmesine yol açtı. Yüksek oranlı zamlardan etkilenen sektörlerin bir diğeri ise emlak sektörü oldu.

Enflasyon artışından ve diğer faktörlerden etkilenerek üst seviyelere yükselen hammadde fiyatları, kısa süre içerisinde sıfır gayrimenkullerin fiyatlarını fahiş rakamlara yükseltti. Bu durum ikinci el gayrimenkul sektörünü de direkt olarak etkiledi. Yeni dönemin zorlu şartlarına karşı mücadele etmeye çalışırken artan gayrimenkul fiyatları karşısında mal sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşlar, uygun fiyatlı gayrimenkul ilanlarını yakın takibe aldı.

Vatandaşların bütçeleri doğrultusunda gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeye yönelik olumlu adımlar atan kurumlardan birisi de Ziraat Katılım Bankası oldu. Sıfır faiz ve düşük kar payı politikası ile birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren katılım bankası, yeni dönemde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı hizmeti vereceğini de açıkladı. Bu kapsamda yeni bir ihale düzenleyen banka, ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT KATILIM BANKASI SATILIK DÜKKAN İHALESİ!

Intengo isimli popüler ihale platformu ile sözleşme imzalayan Ziraat Katılım Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri ilgili platform üzerinden satışa çıkarmaya başladı. Son olarak Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan bir dükkanı satışa çıkaran katılım bankası, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası tarafından düzenlenmiş olan Intengo ihalesine konu olan dükkanın deposunun olduğu ve gayrimenkulün toplam kullanım alanının 82 metrekare olduğu açıklandı. Banka ilgili ihalesinin başlangıç bedelini 500 bin TL olarak bildirdi.

ZİRAAT KATILIM BANKASI ANKARA DÜKKAN İHALESİ BAŞVURUSU

Ziraat Katılım Bankası’nın Ankara ihalesine katılım sağlayabilmek için platforma üye olunması ve 22 bin 500 TL’lik ihale katılım bedelinin ödenmesi gerekmektedir.

İlgili Makaleler