Magazin

Yeni dizisinde bir anneyi canlandıran güzel oyuncu Bensu Soral’dan şaşırtan açıklama: “Kendi çocuğum olsa onu sete yollamam!”

Seneler önce ünlü komedyen Tolga Çevik’in programına katılan ve hem güzelliği hem de sahnede sergilediği oyunculuk performansı sayesinde bir anda yapımcılar tarafından keşfedilen ünlü oyuncu Hande Soral, ailesine de ünlülüğü bulaştırdı. “Küçük Kadınlar” isimli efsane dizi ile büyük bir çıkış yakalayan Hande Soral’ın ardından kız kardeşi Bensu Soral da oyunculuğa adım attı.

Bir süre önce Star TV’de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” isimli dizi ile izleyicilerin karşısına çıkan ve doğal güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Bensu Soral, daha sonra Çağatay Ulusoy ile başrollerini paylaştığı “İçerde” isimli dizi ile popülerliğini arttırdı. Uzun süredir ekranlardan uzakta olan ve setlere geri dönmek için doğru projeyi beklediğini ifade eden Soral, sonunda bu sezon Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk oldu.

Sezon başında Tv8 yönetimi ile anlaşan ve başrollerini Akın Akınözü ve Talat Bulut ile paylaştığı Tuzak dizisi ile setlere dönen güzel oyuncu Bensu Soral, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Bir süre önce eşi Hakan Baş ile ayrılacağına yönelik iddialar ile gündeme gelen ve yaptığı açıklamalarda evliliklerinde bazı problemlerin olduğunu ancak bunların her evlilikte yaşanabileceğini belirterek iddiaları doğrulayan Bensu Soral, son dönemlerde yoluna koyduğu evliliğinin ardından dahil olduğu Tuzak dizisi ile adeta göz kamaştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bir paylaşımda estetik yaptırdığını düşündüren ancak görüntünün farklı makyajdan kaynaklandığını, devamlı dizi projesi sebebi ile böyle bir işe girişmeyeceğini belirten Bensu Soral, basın mensupları tarafından görüntülendi. Dişçiden çıktığını belirten Soral’ın yüzünde bir değişiklik fark edilmezken çocuk oyunculara ilişkin sarf etmiş olduğu cümleler şaşkınlık yarattı.

KONUŞMAKTA ZORLANDI!

Geçtiğimiz günlerde bir dişçiden çıkarken görüntülenen Bensu Soral, dişinde bir problem olduğunu ve bir işlem yapıldığını belirtti. Bu sebep ile ağzının uyuşuk olduğunu ifade eden Soral, buna rağmen basın mensupları ile sohbet etmekten geri kalmadı.

“ÇOCUK OYUNCULARA KARŞIYIM!”

Tuzak dizisinde bir anneyi canlandıran Bensu Soral, çocuk oyuncalara karşı olduğunu ifade etti. Set ortamının çocuklar için trajik olabileceğini ve onları yorduğunu belirten Soral, kendi çocuğunun olması durumunda da onu setlere göndermeyeceğini vurguladı.

İlgili Makaleler