Ekonomi

Şekerbank’tan site içi satılık daire ilanı! Tekirdağ’ın en güzel yerinde 2+1 daire sahibi olabilmek için 17 bin 550 TL ödemeniz yeterli!

Çeşitli faktörler sebebi ile yükselen hammadde fiyatları, sıfır gayrimenkullerin ve dolayısı ile satışa sunulan ikinci el gayrimenkullerin fiyatlarını tarihi seviyelere ulaştırdı. Yeni dönemde kendi gayrimenkulüne sahip olmayı planlayan tüketiciler ile birikimlerini gayrimenkul sektöründe değerlendirmek isteyen yatırımcılar, artan fiyatlar karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Bir süredir durgun olan emlak sektöründe kendi bütçelerine uygun bir gayrimenkul bulmakta zorlanan ve bulacaklarına dair umutları da giderek tükenen tüketiciler ile yatırımcılara, bugün Şekerbank’tan müjdeli haber geldi. Teminat olarak aldığı gayrimenkullere çeşitli sebeplerden ötürü el koymak durumunda kaldığını belirten bank, icralık gayrimenkulleri “Bankadan” isimli platform üzerinden satışa sunduğunu belirtti. Bankanın son ihalesi ise oldukça dikkat çekti.

ŞEKERBANK’TAN TEKİRDAĞ’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa sunabilmek amacı ile Bankadan isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varmış olan Şekerbank, ilgili platform üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalesini duyurdu. İhale kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün bir sitenin A Blok’unda bulunan 2+1 daire olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Şekerbank Bankadan isimli platform üzerinden satışa sunmuş olduğu apartman dairesinin 13 yıllık bir binada olduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 87 metrekare olarak açıkladı. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 585 TL olarak bildirdi.

ŞEKERBANK TEKİRDAĞ İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Şekerbank’ın, Bankadan isimli yasal ihale platformu üzerinden ihale yolu ile satışa sunmuş olduğu 2+1 site içi apartman dairesinin sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için ihale başvuru detayları belli oldu.

Şekerbank 87 metrekarelik daire için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ve yatırımcıların öncelikle Bankadan platformuna üye olmaları gerektiğini belirtti. Üyelik işleminin tamamlanmasının ardından gayrimenkul teminat bedeli olarak belirlenmiş olan 17 bin 550 TL’nin ve 20 bin 709 TL olarak belirlenmiş olan platform hizmet bedelinin yatırılması gerektiğini ifade eden Şekerbank, yatırım işlemlerinin ardından platform üzerinden online olarak fiyat tekliflerinin sunulabileceğini bildirdi.

İlgili Makaleler