Ekonomi

Türkiye İş Bankası Ankara’da uygun fiyatlı apartman dairesi ilanı yayınladı! 128 metrekarelik daire 350 bin TL’den satışa sunuldu!

Hem ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü zamlanmış olan hammadde fiyatlarından hem de bu durumu lehlerine çevirmek isteyen bazı kötü niyetli ev sahiplerinden etkilenerek fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi haline dönüştü. İkinci el ve sıfır gayrimenkullerin yüksek fiyat grafiklerine karşı elleri kolları bağlanan tüketiciler, gayrimenkul sahibi olma hayallerini bütçeleri doğrultusunda gerçekleştirebilmenin yollarını araştırmaya başladı.

Emlak sektöründe satışların durma noktasına gelmiş olduğu şu günlerde tüketici lehine kampanyalar düzenleyen hükümet yetkilileri, TOKİ 2022 sosyal konut projesi ile binlerce vatandaşı gayrimenkul sahibi yapmanın adımlarını attı. Ancak projenin bazı şartlara tabi tutulmasından ötürü gayrimenkul sahibi olma hayallerini bu alanda da gerçekleştiremeyen vatandaşların umutları, tükenme noktasına geldi. Bu noktada devreye girmiş olan Türkiye İş Bankası ise Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Her bütçeden vatandaşın katılımına açık olan yeni ihalenin ayrıntıları, tüketiciler ile paylaşıldı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Sektörün en önemli bankalarından birisi olan ve uzun geçmişi sayesinde de oldukça büyük bir tecrübeye sahip olan Türkiye İş Bankası, hizmetlerinin arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Finansman hizmetleri ve kart kampanyalarının yanı sıra uygun fiyatlı gayrimenkul satışı hizmeti de sunacağını belirten banka, bu kapsamda Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalenin ayrıntılarını paylaştı.

Anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede Ankara ilinin Kayı Mahallesi’nde bulunan 128 metrekarelik bir apartman dairesini fiyat tekliflerine açmış olduğunu belirten Türkiye İş Bankası, ihale başlangıç fiyatını 350 bin TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ANKARA İHALESİ KATILIM BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu 128 metrekarelik apartman dairesine sahip olabilmek için 17 bin 500 TL’lik teminat bedelinin Kahramankazan şubesine bizzat yatırılması gerekmektedir. Teminatın ödenmesinin ardından Intengo platformuna giriş yaparak daire için online olarak fiyat teklifi yapılabilmektedir.

İlgili Makaleler