Ekonomi

Harika Cuma indirimlerine, Türkiye Ekonomi Bankası’ndan kredi desteği! 3 ay taksit ertelemeli alışveriş kredisinde faizler yüzde 1,64’e çekildi!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yükselen hareketlerin yanı sıra birtakım tedarik problemlerinin yaşanması ve diğer olumsuz değişkenlerin de varlığı, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan ürünlerin ve diğer hizmet başlıklarının ciddi derecede zamlanmasına sebep oldu. Bu durum yeni dönemde yapılan tüm maaş iyileştirmelerinin bir anda etkinliklerini yetersiz kılarken tüketicileri en temel ihtiyaçlarına erişim konusunda dahi büyük bir sıkıntının içerisine doğru sürükledi.

Mevcut maaşları ile ay sonunu getirmeye çalışırken bir de ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan tüketiciler, kasım ayında birçok firma tarafından duyurulan indirim kampanyalarından en uygun şekilde yararlanmanın yollarını aramaya başladı. Bu kapsamda birçok bankadan destek kampanyası duyurusu gelirken Türkiye Ekonomi Bankası’ndan da kaçırılmayacak bir kredi kampanyası haberi geldi.

Resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuruda “Harika Cuma” ismi verilen indirim gününe ilişkin yeni bir kredi kampanyası geliştirmiş olduğunu belirten Türkiye Ekonomi Bankası, indirim gününde duyurulacak olan avantajlardan ihtiyaç kredisinin düşük faiz imkanı ile yararlanılabileceğini ifade etti. Banka, yeni kredi kampanyasına ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN HARİKA CUMA KREDİSİ!

Sene başından bu yana hem birçok farklı alanda geçerliliği bulunan kart kampanyaları geliştiren hem de nakit desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler için düşük faizli finansman kampanyalarını duyuran Türkiye Ekonomi Bankası, bu kez de Harika Cuma indirimi için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini bildirdi. Söz konusu kredi kampanyasını ihtiyaç kredisi kategorisinde erişime açan banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası Harika Cuma kredisinin başlangıç faizi oranını yüzde 1,64 olarak belirledi. 36 aya kadar vade imkanı sunan banka, taksitlerin de ilk 3 ay ertelenebileceğini ifade etti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI HARİKA CUMA KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yüzde 1,64’lük düşük faiz oranı ile duyurmuş olduğu yeni Harika Cuma kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu, şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,64
  • Taksit tutarı: 948,50 TL

İlgili Makaleler