Ekonomi

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan emeklilere karşılıksız ödeme fırsatı! Hesabını taşıyana 7 bin TL, yakınını getirene 500 TL ödenecek! Başvuru yapmak için son 13 gün!

2018 yılından bu yana yürürlükte olan ve emekli vatandaşlara kamunun desteği ile bankalardan ek ödeme hizmeti sunulmasını sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü, bu sene de bankaların promosyon yarışına girmesini sağladı. Sene başından bu yana artan enflasyon kapsamında promosyon kampanyalarını devamlı olarak güncelleyen bankalar, son içerik düzenlemesini 1 Kasım tarihi itibari ile yaptı.

Kasım ayının başında yenilenmiş olan SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında kamu bankalarından da güncel promosyon haberleri gelirken emekli vatandaşlara karşılıksız ödeme desteği vereceğini bildiren bankalardan birisi de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Emekli müşteri sayısını arttırırken vatandaşların dara düşen bütçelerini de ferahlatmak isteyen Türkiye Ekonomi Bankası, 30 Kasım tarihine kadar geçerliliği bulunan iki ek ödeme kampanyasının ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI KASIM 2022

Her sene olduğu gibi bu sene de tüketici lehine kart kampanyaları ve finansman hizmetleri düzenleyen Türkiye Ekonomi Bankası, sene başından bu yana yükselmeye devam eden enflasyona karşı tüketicileri koruma altına almak adına yeni adımlar attı. Bu kapsamda birçok kredi hizmetinin faizini düşüren banka, bu kez de tek maaşlı emeklilere seslendi.

Sene başından bu yana emekli promosyonu kampanyalarını güncellemeye devam eden Türkiye Ekonomi Bankası, son güncellemesini 1 Kasım tarihi itibari ile yaptı. Banka, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan ve iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere, şu tutarlarda karşılıksız ödeme hizmeti sunacağını açıkladı:

  • Maaşı 3 bin 500 TL’ye kadar olan emeklilere: 4.200 TL
  • Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olan emeklilere: 4.900 TL
  • Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olan emeklilere: 6.300 TL
  • Maaşı 10 bin TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 7.000 TL

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI KASIM 2022

Türkiye Ekonomi Bankası ay sonuna kadar iki yakınına maaş hesaplarını taşımaları adına referans olan emeklilere kişi başı 250 TL, toplamda ise 500 TL tutarında ek ödeme hizmeti daha sunacağını açıkladı.

İlgili Makaleler