Magazin

Müge Anlı’da akıl almaz olay! Kızının eski kocası ile kaçtı: “Asıl sen kocanı niye bıraktın?” diyerek kendisini savundu! Kaynana- damat ilişkisi mide bulandırdı!

Seneler önce iletişim fakültesini bitirdikten hemen sonra sektöre atılan ve ilk olarak magazin departmanında görev alan Müge Anlı, Şenay Düdek ile sunduğu magazin programında milyonlara kendisini tanıttı. Sonrasında Düdek ile yollarını ayıran ve kendi programını sunmaya başlayan Müge Anlı, 2008 yılında ATV kanalına transfer olarak kariyerini bambaşka bir yöne çevirdi.

Magazinci olarak başlamış olduğu kariyerine araştırmacı- gazeteci olarak devam eden Müge Anlı, 2008 yılında sunmaya başlamış olduğu “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında yüzlerce faili meçhul olayın aydınlanmasına, kayıpların bulunmasına ve kayıp aile üyelerinin birbirlerine kavuşmalarına aracılık etti. 14 yıldır rakibi olmayan Anlı, bu kariyeri için hukuk alanında yüksek lisans yaptı.

Kendisini sürekli geliştiren ve bu sene programının 15’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan Müge Anlı, işlediği konular ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak karısını ve oğlunu aramak için programına başvuran bir vatandaşı konuk eden Müge Anlı, olayı araştırırken ortaya çıkan mide bulandıran detaylar ile izleyiciyi adeta şoke etti.

KARISINI VE ÇOCUĞUNU ARAMAK İÇİN GELDİ!

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yapan Rıfat Çakırbeyli, eşi Narin ve 5 yaşındaki oğlundan günlerdir haber alamadığını ifade etti. Eşinin ve oğlunun eski cezaevi arkadaşı Cemile tarafından kaçırıldığını düşündüğünü belirten Rıfat Çakırbeyli, Cemile denen şahsın eşi Narin’i ağabeyi Hayri için kaçırdığını ileri sürdü. Çakırbeyli’nin açıklamalarının ardından harekete geçen Müge Anlı ve ekibi, iddiaların doğruluğunu araştırmaya başladı.

MİDE BULANDIRAN OLAY ORTAYA ÇIKTI!

Eşini ve oğlunu aramak üzere programa başvuru yapan Rıfat Çakırbeyli’nin açıklamaları üzerine olayı araştırmaya başlayan Müge Anlı ve ekibi, farklı durumları da ortaya döktü. Eşinin çağrısının ardından programa gelen ve kaçmadığını, mantık evliliği yaptığını belirten Narin, annesi ile yüzleşti. Annesinin henüz babası ile evli iken kendisinin eski eşine kaçtığını ifade eden Narin, seyircileri şaşkına çevirdi. Programa bağlanan Narin’in annesi ise şu ifadeleri kullandı: “Sen kocanı niye bıraktın? Ben kızımın kocası ile kaçmadı. Tesadüf oldu.”

İlgili Makaleler