Ekonomi

Yapı Kredi Bankası’ndan tüketicilere hem iş hem gayrimenkul fırsatı! İcralık düğün salonu 625 bin TL’den satışa sunuldu! İlk teklif bekleniyor! Acele edin!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin gayrimenkul sektörüne de direkt olarak etki etmesi, yeni dönemde kendi işini kendi gayrimenkulünde yürütmek isteyen tüketicilerin önlerine büyük bir engel olarak çıktı. Yükselen gayrimenkul fiyatları karşısında birikimleri yetersiz kalan ve bankaların yüksek faizleri sebebi ile kredi hizmetlerine de yaklaşamayan tüketiciler, piyasada dolaşan uygun fiyatlı ilanları araştırmaya başladı.

Tüketicilerin bütçelerine göre bir iş yeri arayışı içerisinde olduğunu fark eden Yapı Kredi Bankası, anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenleyerek tüketicilere seslendi. İlgili platform üzerinden düzenlemiş olduğu ihalede Kayseri’de bulunan bir iş yerini satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK DÜĞÜN SALONU İLANI!

Kasım ayı içerisinde de düzenlediği avantajlı kart ve finansman kampanyaları sayesinde sektörün en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Yapı Kredi Bankası, tüketicilerin ve yatırımcıların yüzlerini güldürecek bir duyuruya daha imza attı. Intengo platformu üzerinden bir icralık gayrimenkul için daha ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Kayseri ilinin Kocasinan ilçesinde bulunan 297 metrekare kullanım alanlı bir düğün salonunu satışa çıkardığını belirten Yapı Kredi Bankası, gayrimenkulün doğal gaz ile ısındığını belirtti. Söz konusu gayrimenkul için 625 bin TL talep eden banka, ihale katılım bedelini 31 bin 250 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN DÜĞÜN SALONU İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan ihaleye konu olan 297 metrekarelik kullanım alanlı düğün salonu hem iş hem gayrimenkul sahibi olmayı planlayan tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu icralık düğün salonu için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler, bu isteklerini nereden ve nasıl gerçekleştirebileceklerini araştırmaya başladı.

Yapı Kredi Bankası düzenlemiş olduğu icralık düğün salonu ihalesine katılım sağlayabilmek için öncelikle Intengo platformuna üye olunması gerektiğini belirtti. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise yasal platformun belirtmiş olduğu IBAN numarasına 31 bin 250 TL’lik ihale katılım bedelinin yatırılması gerektiğini ifade eden Yapı Kredi Bankası, yatırım işleminin platform tarafından onaylanmasının ardından online olarak teklif sunulabileceğini belirtti.

İlgili Makaleler