Gündem

N Kolay kartı olanlar dikkat! Ay sonuna kadar yapacak olduğunuz harcamaların 125 TL’si iade edilecek! Son başvuru tarihi 30 Kasım!

Eylül 2021 tarihinde yükselen grafikleri ile öne çıkan ve ekonomi piyasalarını bir anda alt üst eden dolar kuru, aralık ayının ortasında 18 TL seviyesine kadar ulaştı. 18 TL’lik seviye ile kendi tarihine geçen dolar kuru, beraberinde euro kurunu ve altın fiyatlarını da rekor seviyelere ulaştırdı. Tüm bu gelişmeler, gündelik hayata yüksek oranlı zamlar ile yansıdı.

Başta dolar kuru olmak üzere diğer döviz kurlarında ve altın fiyatlarında kayda geçen tarihi seviyeler, 2021 yılının son günlerine doğru hizmet başlıklarına ve hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Emlaktan otomotive, market ürünlerinden dijital ürünlere kadar birçok farklı alandan gelen zam haberleri, vatandaşların alım güçlerini düşürerek nakde olan ihtiyaçlarının artmasına yol açtı.

Aralık ayının ortasında kısa bir süreliğine de olsa kontrol altına alınan para piyasaları ile altın piyasası, yapılan zamların geri alınacakları konusunda tüketicileri umutlandırmış olsa da yeni yıla girilmesi ile birlikte grafikler tekrar tersine döndü. Ek olarak Rusya- Ukrayna savaşının birtakım tedarik problemlerine sebep olması ve akaryakıt ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansımasına yol açması, maliyetlerin artmasına ve dolayısı ile de mevcut zamlara yenilerinin eklenmesine aracılık etti.

Gerçek hayata yansıyan tüm bu olumsuz gelişmeler kapsamında geçim dertleri günden güne büyüyen ve buna bağlı olarak da en temel insani ihtiyaçlarını karşılama noktasında dahi desteğe ihtiyaç duymaya başlayan vatandaşlar, özellikle bankaların kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu noktada sene başından bu yana çeşitli kampanyalar ile vatandaşlara destek olmaya çalışan N Kolay, kasım ayı boyunca geçerli olacak olan yeni kampanyasını duyurdu.

N KOLAY ALIŞVERİŞ KAMPANYASI KASIM 2022

Aktifbank’ın bir hizmeti olan N Kolay, sanal kart kullanıcıları için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. 30 Kasım tarihine kadar sanal kartları ile 500 TL tutarında harcama yapan mevcut müşterilerine 125 TL’lik para iadesi yapılacağını belirten N Kolay, iadenin 9 Aralık tarihinde hesaplara aktarılacağını bildirdi.

N KOLAY ALIŞVERİŞ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

N Kolay’ın yeni alışveriş kampanyası kapsamında 125 TL’lik para iadesi alabilmek için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. 30 Kasım tarihine kadar sanal kart aracılığı ile 500 TL’lik harcamanın yapılması, iade hakkının tanımlanması için yeterlidir.

İlgili Makaleler